Fudbal NAJUBOJITIJI CRNOGORSKI PRVOLIGAŠKI STRIJELAC KONSTATUJE DA JE PAUZA DOŠLA KAO NARUČENA

Adrović: Nema govora o krizi

Admir Adrović je najzvučnije ime koje je uoči nove sezone stiglo u redove Sutjeske. Prvi je, za sada i jedini fudbaler koji je prebacio magičnu cigru od 100 postignutih golova u Prvoj Ligi Crne Gore. Put ka najsjajnijoj golgeterskoj crnogorskoj zvijezdi, započeo je baš u Nikšiću, stigavši ljeta 2007. iz Berana.

No, iza njega i ostalih saigrača ostala je ovog ljeta jedina evropska utakmica. Ni u prvenstvu, start nije bio na očekivanom nivou.

“Malo utakmica je to za neku realnu ocjenu. Sve je moguće do te poslednje utakmice i nije važno ko je nakon trećeg, sedmog, desetog, dvadesetog kola vodeći, treći ili peti. Najvažnije je ko će prvi proći kroz cilj nakon 36 odigranih kola. Mi smo narod sklon pretjeranim emocijama i preuveličavanju. Treba ostati isti i u porazu i u pobjedi. Nema naravno govora o bilo kakvoj krizi, još samo da kažu da smo i zaboravili da igramo fudbal preko noći”, glasno razmišlja Admir Adrović.

Navijači su ipak očekivali više.

“Možeš ponekad sve idealno napraviti, a utakmica donese nešto drugo. Svaka utakmica je priča za sebe. Toliko bodova je u igri, da ne možeš puno razmišljati o onemo što je ostalo iza tebe”

Pritisak sa kojim se se suočavaju prvotimicu Sutjeske, je veliki.

“Sada bi bilo najlakše reći da je sve stvar psihološkog pritiska, ali priznajem nije lako živjeti i igrati u takvim okolnostima. Lako je nekom reći, napisati da Sutjeska ima tim za sam vrh, a teško zaista sprovesti u djelo. Javnost ipak ne zna kako ekipa diše, da li imamo problema sa povredama”, poručio je Admir Adrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rodjo
Gost
Rodjo

Preko 100 golova i niti i jednu utakmicu za reprezentaciju cg !!!! Samo kod nas

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Pa imamo 6-7 boljih napadaca od njega. Zasto nije napravio neku ozbiljniju karijeru. Igrao za 7 nasih klubova i po Aziji. Bila je prica da ce u Zeljeznicar i na kraju ode u Sutjesku.

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Jovetic, Djordjevic, Mugosa, Krstovic, Beciraj, Islamovic i Grubac.

Prč
Gost
Prč

Jeste zasluzio sansu svakako.al to nije ozbiljna cifra,povledaj koliko je odigrao utakmica u nasaj ligi u predhodnih 15 godina.cinjenica da kako god dao ih je najvise a to govori vise o kvalitetu lige nego o njemu kao rasnom golgeteru.ne kazem imao je sjajnih sezona al premalo da bi govorili u vrhunskom gogeteru

Send this to a friend