Fudbal Beranac ostaje u Omanu

Adrović potpisao novi ugovor

Admir Adrović i naredne sezone biće član Omana. Nekadašnji golgeter Sutjeske, Budućnosti i OFK Titograd, koji je dva puta bio najbolji strijelac u Crnoj Gori i koji je apsolutni rekorder sa 98 golova naše lige, oprobao se u Omanu u istoimenom klubu, gdje je ostavio sjajan utisak, ali sticao se utisak da će karijeru nastaviti u drugom klubu.

Ipak, Beranac je dogovorio produžetak saradnje, tako da će opet igrati u Omanu.

“Oman je za mene osma zemlja u kojoj sam igrao. Imao sam dobru misiju, na 12 utakmica postigao sam devet golova. U mom klubu trener je bio Davor Berber iz Srbije, koji je sve kockice dobro posložio. Poslije mnogo dobre polusezone, postojala je mogućnost da promijenim i klub i zemlju, ali ipak smo dogovorili nastavak saradnje na obostrano zadovoljstvo”, kazao je za Arenu Admir Adrović. Beranac koji je dominirao u gotovo svim klubovima gdje je igrao, spremanje za nove izazove.

“Sada mi je mnogo lakše nego kada sam prvi put odlazio u Oman. Znam dosta igrača, kvalitet lige i sigurno da očekujem da budem opet na dobrom nivou”, dodao je tridesetjednogodišnji napadač.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kimi
Gost
Kimi

Svaka ptica svome jatu leti

B.P.
Gost
B.P.

Samo da te ne uvuku u Al Kaidu.

Kutinjo
Gost
Kutinjo

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Slika i prilika
Gost
Slika i prilika

Zasto on nije reprezentativac CG 😯

Send this to a friend