Fudbal

Adrović pred novim izazovom

foto: Iva Mandić

Novo internacionalno poglavlje u karijeri Admira Adrovića iskusni napadač do ljeta igraće u Omanu, u istoimenom klubu iz Maskata.

Tridesetogodišnji golgeter iz Berana najbolji je strijelac crnogorskih prvenstava, a priliku da potvrdi kvalitet imaće u sedmoj zemlji van okvira naše države. Adrović je u prethodnih pola godine nastupao za kineskog drugoligaša po imenu Dalijen, dok je prethodno igrao na Tajlandu, Hong Kongu, Bahreinu, Iranu i Rumuniji.

“Zadovoljan sam izborom novog kluba. Tek sam stigao, ali na prvi pogled grad Maskat izgleda lijepo, a Oman kao klub ima odlične uslove za rad. Brzo sam se dogovorio sa rukovodstvom. Znam što se od mene očekuje i vjerujem da ću golovima pomoći ekipi da ispuni cilj. Razgovarao sam i sa trenerom Davorom Berberom koji mije predočio ideje. Po povratku iz Kine trenirao sam individualno, tako da mi neće trebati mnogo vremena da uđem u ritam. Dobro se osjećam i na meni je da opravdam epitet pojačanja”, rekao je Adrović.

Provjerni ofanzivac na domaćoj sceni bio je član Berana, Sutjeske, Budućnosti i Mladosti, sadašnjeg Titograda. Inostranu karijeru gradio je u Damašu, Panduriju, Al Muharaku, Pegazusu, Sukotajiu i Dalijenu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Putalj
Gost
Putalj

Najbolji strijelac je Ivan Boskovic!

Send this to a friend