Fudbal FUDBALERI JEZERA NA PRAGU VELIKOG USPJEHA

Baraž se smiješi Plavljanima

Fudbaleri Jezera pobijedili su u subotu popodne u derbiju kola sastav Jedinstva sa 1:0 i napravili veliki korak ka baražu za Prvu ligu. Sastav trenera Milije Savovića trenutno je drugi na tabeli, sa dva boda više od Bokelja i pet od Jedinstva, direktnih konkurenata za baraž. Naredni meč sa Ibrom biće jedan od presudnih za Plavljane, jer će u slučaju trijumfa polako početi da se spremaju za doigravanje.

“Prije Jedinstva igrali smo protiv Bokelja kući, to su bila dva vezana derbija sa direktnim konkurentima za baraž i oba smo dobili. Nadam se da ćemo ostati na ovoj poziciji, jer smo cijelu sezonu odigra li dobro i pokazali kvalitet za tako nešto. Ipak, ostalo je još šest kola, u kojima moramo biti maksimalno skoncentrisani, nikakvog opuštanja ne smije biti”, rekao je za “Dan “Milija Savović, strateg Jezera.

Da li vjerujete da se kroz Milija Savović baraž možete domoći elitnog ranga?

“Naravno da vjerujemo u plasman u Prvu ligu, ali ne bježimo od toga da su prvoligaši favoriti u tim duelima. Međutim, mislim da imamo sasvim solidne šanse u tim utakmicama. Nećemo se predati naravno, probaćemo da igramo što bolje, nadamo se da će biti prilike da napravimo iznenađenje za fudbalsku javnost”.

Za razliku od Prve, Druga liga se ovog vikenda igrala. Kada je u pitanju pojava korona virusa u crnogorskom fudbalu, Savović je rekao:

“Mislim da je to nešto što vidimo da se iz dana u dan sve više pojavljuje i sa tim jednostavno mora da se živi i funkcioniše. Po mom mišljenju, nema potrebe da se prekidaju prvenstva, onaj koji je u problemu sa virusom treba da se izoluje, a ostali koji ne osjećaju nikakve simptome da rade normalno kao i što ostali rade”, istakao je Savović.

Tags
Send this to a friend