Fudbal

Bećiraj: Biće teže nego pod Goricom

Crnogorski fudbaleri odradili su posljednji trening u Podgorici pred put za Kazahstan. Sokoli će do petka i meča koji je u 18 sati, trenirati na stadionu u Aatani, u četvrtak od 18 sati.

Pripreme prolaze odlično, problema ovaj put nema, pa uz mnogo optimizma momci se spremaju za susret koji bi nas mogao približiti baražu za Svjetsko prvenstvo. Ipak očekuje se jak otpor rivala.

“Sigurno da će biti teško. Kao i tokom čitavih kvalifikacija idemo od meča do meča, pa razmišljamo samo o Kazahstanu. Sigurno da će nam biti potrebno da odigramo odlično kako bi ostvarili pozitivan rezultat, jer je Kazahstan neugodan domaćin.” – kazao je Bećiraj novinarima.

“Moramo da budemo skoncentrisani čitavo vrijeme i da ono što je selektor postavio ispred nas prethodnih dana ispoštujemo do kraja. U Podgorici smo iskoristili svoje šanse, dali tri ili četiri gola iz prekida gdje su oni vrlo jaki. Ne vjerujem da će se to ponoviti i zbog toga smatram da će biti mnogo teže.” – vjeruje Bećiraj.

I Fatos je pričao o tome da se u Astani igra na vještačkoj podlozi.

“Igrao sam na sličnom terenu u Rusiji i nije lako, međutim važno je da je teren u odličnom stanju. Imamo jedan trening sjutra da se priviknemo na uslove.” – zaključio je naš napadač.

Crna Gora je dosada osvojila 10 bodova u kvalifikacijama, a Kazahstan samo dva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
z. d.
Gost
z. d.

Samo naprijed i hrabro. Srećno.

bijeli
Gost
bijeli

zakuni se?bice teze u goste no kući.svasta

Send this to a friend