Fudbal Kvalifikacije za EURO 2020

Bećiraj: Cilj je pobjeda, nevažno je ko će dati gol

Dvije godine prošlo je od posljednjeg pogotka Fatosa Bećiraja u dresu crnogorske fudbalske reprezentacije – priliku da prekine post ima sjutra uveče, kada će sa kapitenskom trakom oko ruke, predvoditi “hrabre sokole” u važnom kvalifikacionom susretu sa Češkom.

Svjestan je napadač Makabi Netanje da dugo nije bio strijelac za nacionalni tim, ali ističe da nije bitno ko će postići gol u narednoj utakmici. Najvažnije je da ga neko postigne.

“Naš cilj je da pobijedimo, a nevažno je ko će dati gol. Neće nam biti lako, analizirali smo protivnika i zaključili da imamo šansu. Češka nije nepobjediva, kao i svaki tim, ima određene mane. Izgubili smo ubjedljivo u gostima, ali to nije realna slika, motivisani smo da to i pokažemo pred našim navijačima”, kazao je rekorder po broju nastupa u dresu “hrabrih sokola”.

Trijumf nad Mađarskom u prijateljskom meču unio je dozu samopouzdanja u reprezentaciju Crne Gore.

“Ta pobjeda podigla nam je samopouzdanje. Nećemo da predviđamo ishod, ali nijedna ekipa nije došla ovdje i lako uzela bodove. Ako budemo bili u najboljem izdanju, svakako da možemo da ostvarimo cilj i ispunimo želje. Takođe, motiv nam je i to što možemo da se uključimo u borbu za drugo mjesto, a dok god postoje šanse za to, borićemo se”, istakao je Bećiraj.

Osim po rezultatskoj važnosti za nastavak ciklusa, ova utakmica izdvaja se i zato jer je jubilarna 100. od kada postoji reprezentacija.

Meč na stadionu pod Goricom počinje u 20.45 časova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Beco majstore!!! Beciraj Beciraj Fatos Fatos Beciraj!!! Pa da ga bucnes $utra vece..🔵⚪🔵🇲🇪

Prč
Gost
Prč

I dace ga

Send this to a friend