Fudbal Utakmicu sa Češkom doživljava kao prvu

Bećiraj rekorder u A timu, večeras igra 65. utakmicu

Crnogorska fudbalska reprezentacija protiv Čeha igra stotu utakmicu od osnivanja nacionalnog tima, a u najvećem broju tih mečeva nastupao je i Fatos Bećiraj.

Tridesetjednogodišnji napadač će večeras po 65. put nositi dres sa državnim grbom.

“Neopisivo sam ponosan na činjenicu da sam, u ovom trenutku, igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju. Dio nacionalnog tima sam skoro od početka, već 11 godina imam privilegiju da igram za najbolji tim Crne Gore. lako je prošlo toliko vremena, utakmicu sa Češkom doživljavam kao prvu i pružiću maksimum svojih mogućnosti, kao što sam uvijek radio”, rekao je Bećiraj.

Korpulentni golgeter do sada je postigao devet golova… Vrijeme je za jubilarni deseti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Prvo dobar covjek za sigurno
Igrac ako cemo posteno prosjecan
U svakom slucaju sve cestitke za jubilej

Toske
Gost
Toske

Beco, TEBI svaka cast!!! Igrao si protiv Kosova iako si rodjen u Pec i pokazao da sport je iznad svega. Tvoje kolege koji su u Srbiji rodjeni nijesu htjeli / smjeli da igraju protiv Kosova jer je Srbijom zavladao bolesni nacionalizam. Dakle, tebi svu srecu svijeta zelim jer se za moju Crnu Goru boris i izgaras vise nego mnogi koji… Više »

Aooo
Gost
Aooo

Penzija

...
Gost
...

Nadamo se da nece igrat jer pojma nema,nabija glavu u pod i trci kao muva bez glave!

Cetinje
Gost
Cetinje

Golgeter, a dao 9 golova u 65 meceva? On je veliki borac i izuzetno zahvalan igrac koji se odazvao svakom pozivu u svakom trenutku, ali golgeter nije…

Send this to a friend