Fudbal

Bećiraj se seli u Tursku

Fatos Bećiraj je nadomak prelaska u redove turskog Eskišehira, tvrde tamošnji mediji.

Crnogorski reprezentativac ušao je u finalne pregovore sa pomenutim turskim klubom i uskoro se može očekivati ozvaničenje saradnje.

Odlazak u Belgiju ispostavio se pogrešnim, pošto Bećiraj nije uspio da se nametne u Mehelenu, čije je boje branio svega pola godine.

Bećiraj je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Budućnost, tri Dinama – iz Zagreba, Minska i Moskve, kao i za kineski Čangčun.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ukradose mi ime
Gost
Ukradose mi ime

Čangčun je na kineski isto dinamo 00/00

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Срећно Соколе!

Bokelj
Gost
Bokelj

Kakav balvan

kakoe
Gost
kakoe

Ovo je samo pokazatelj kako je tesko bit fudbaler iz CG. Beciraj nije neka klasa od igraca, al je iznad nekog nivoa pa i srpske lige, i nije mogao da se nametne nidje ozbiljnije da igra. I onda se nadju dusebriznici da pricaju kako nam ne treba stranih igraca u reprezentaciji, nego nasa mladost iz CG. Koja mladost nema 3… Više »

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Goreg igraca da je promijenio nekoliko klubova i uzeo pare ….trupac ….al ga drze u reprezentaciju zbog brastva i jedinstva mada je dejo poceo da pravi sa tumbom neznalicom penzionerskom srpsku b …ocaran je njima a njima ni a ne vrijedi nista ….kako ga nije sramota da ne mapusti fsc posle ove klupske katastrofe ….

Send this to a friend