Fudbal

Bećiraj: Žalim za onom šansom, Poljaci nisu daleko

Fatos Bećiraj nije krio oduševljenje nakon trijumfa Crne Gore nad Rumunijom (1:0), u osmom kvalifikacionom meču za plasman na Svjetsko prvenstvo.

“Znali smo da nas čeka teška utakmica, kako fizički, tako i psihički. Rumunija ima kvalitetan tim, igrali su na posljednjem Euru. Željeli smo tri boda, ali ne na jurnjavu već pametno i strpljivo”, kazao je Bećiraj i dodao:

“Bilo je bitno da dobijemo večerašnji duel. Slijedi Danska, uz ovakvu publiku i njih možemo da srušimo. Imamo šanse, još smo u igri i za prvo mjesto, jer Poljska nije daleko”.

Mogao je Fatos da donese vođstvo našem nacionalnom timu, ali je promašio zicer u 17.minutu.

“Žalim za tom šansom. Morao sam bolje da reagujem. Ipak, ko zna kako bi se utakmica odvijala da sam postigao gol. Srećom, Jovetić je pogodio”, izjavio je špic moskovskog Dinama.

Nažalost, Bećiraj je večeras zaradio drugi žuti karton i neće moći da pomogne saigračima u veoma bitnom okršaju sa Dancima početkom oktobra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG_man
Gost
PG_man

Bravo Bećo, veliko srce i pravi borac za svaku loptu. Promašaj si nadomjestio zalaganjem po cijelom terenu. Svakom ko sa takvim žarom igra, oprašta se promašaj.

podrumar
Gost
podrumar

ja bih više žalio za onim ŽUTIM

Montenegro
Gost
Montenegro

Kakva si ti momcina, svaka ti cast majstore, zasluzujes veliko postovanje cijele nacije!!!
Steta za taj drugi zuti ali mozda je to dobro da se odmoris za poljake!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Idemo dalje. .Protiv Danaca se mora vrhhunski odigrat?

Send this to a friend