Fudbal

Beranci traže odlaganje jer ne mogu da igraju na svom terenu

Fudbalski klub Berane zatražio je odlaganje utakmice sa Otrant -Olimpikom iz Ulcinja, koja, prema rasporedu, treba da se odigra u nedjelju, 19. avgusta, u drugom kolu Druge lige Crne Gore.

Berane je zvaničan zahtjev za odlaganje utakmice uputilo juče Fudbalskom savezu Crne Gore i danas bi trebalo da bude poznato da li će FSCG izaći u susret tom zahtjevu, prenosi portal Espona.me.

FK Berane je zatražio odlaganje utakmice jer ne može da dobije saglasnost Opštine Berane, odnosno Sportskog centra da organizuje pomenutu utakmicu na rekonstruisanom Gradskom stadionu.

Nikome u FK Berane nijesu jasni razlozi zbog čega ne može da organizuje utakmicu na Gradskom stadionu, jer su od strane FSCG obaviješteni da je stadion dobio upotrebnu dozvolu i da sa te strane nema nikakvog problema za odigravanje te i svih ostalih utakmica.

Da li je ovaj problem samo izolovani incident i nemarnost aktuelne lokalne uprave ili se u pozadini krije nešto mnogo veće i značajnije, pokazaće naredni dani.

Fudbaleri Berana su na startu prvenstva, kao gosti, savladali Igalo sa 2:1. Na tu utakmicu, ali i utakmicu u Nikšiću, gdje su gostovali omladinci, u Omladinskoj ligi Crne Gore, obje selekcije su otputovale zahvaljujući pozajmicama od prijatelja kluba, jer od Opštine nijesu dobili traženi novac za putne troškove.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Eto ti ga Zdravo Berane…piii ne viđeli se.

Mirko
Gost
Mirko

E svaka čast. “Zdravo Berane ” i Demokrate hoće da ugase poslije Lovćena najstariji fudbalski klun u Crnoj Gori.Valjda ima neko iznad njih i svi su Beranci u šoku.

nikša
Gost
nikša

beranci tražili da se igra u BG

Send this to a friend