Fudbal

Bili smo ista država, ne bih ovo upoređivao sa utakmicama u Albaniji i Hrvatskoj

Reprezentativac Srbije Antonio Rukavina ne očekuje u Podgorici atmosferu kakva je “orlove” dočekivala na gostovanjima Albaniji i Hrvatskoj.

Ipak, iskusni desni bek ističe da će se derbi trećeg kola Lige nacija igrati pred punim tribinama.

“Ne bih upoređivao sa utakmicama protiv Hrvata i Albanaca, to je bilo više politički. I Tadić je prije nekoliko dana da smo maltene ista država. Ne mislim na taj pritisak, ali će biti malo više od fudbala na terenu – možda malo grublje igre, ali mi smo spremni na sve i tako ulazimo u ovaj susret. Sigurno je da će biti lijepa atmosfera. Oni žele da osvoje tri boda, postoji euforija da nas pobijede, ali će biti sve fudbalski i kako treba. Biće lijepa utakmica”, rekao je Rukavina.

Defanzivac Srbije dobro poznaje kapitena Crne Gore.

“Sa Jovetićem sam imao priliku da igram u Partizanu. Nismo se čuli, ali sve igrače njihove poznajem. Dosta je njih moglo da bude i pod našim grbom, ali iz različitih okolnosti nisu. Do prije nekoliko godina smo bili ista zemlja i biće zanimljivo”, dodao je Rukavina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

MNE 0:3 SRB

Mirko
Gost
Mirko

Slazem se.nama Crnogorcima je ova utakmica kao protiv Turske B ipak ste od njih nastali 🙂

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Montenegro= Serbistan: 2-1..

markon
Gost
markon

Kome je u interesu da podize politicke i nacionalne tenzije zbog ove utakmice? Niko ne prica o fudbalskim uspjesima ili neuspjesima ovih reprezentacija, nego se samo plasita politika i nacioalizam. Pi!!!

VEZIR SULEJMAN
Gost
VEZIR SULEJMAN

Kakvijeh blavora,na obje(obe)strane.Dobro Vi nama došli,pa uz božju(alahovu)pomoć,da vas napunimo,ka’ murava…A pušti više.Evo imamo državu,granice,vojsku,Nato.Ja nešto.boljitak ne osjećam,nego akde…

Splićanin
Gost
Splićanin

Aj ti put Ankare!

Rade007
Gost
Rade007

Da nikad nikesmo bili jedna država,ne bi bilo većih prijatelja od nas danas. Ovako sad pričamo o utakmici koja nije obična utakmica.

Danilo Docleano
Gost
Danilo Docleano

Ovo da smo “ista drzava” je realno za prijavit UEFI, nema politickijeg i velikosrpskijeg tj fasistickijeg govora od ovoga. Ako je onaj hrvat za izgovoreno “za dom spremni” dobio 10 utakmica kazne, ova dvojica trebaju po 30 jer direktno napadaju suverenost nase drzave. Ako ima ikog u FSCG ovo da prijavi, taman da ne igraju protiv nas makar u revansu… Više »

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Ti bi prijatelju trebalo da duvash u gajde-da duvash jedno po ure dok ih napumpash a onda stalno da ih drzih pod pritiskom-tu bi bio najbolji.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bolje da nijesmo nikad bili zajedno…Bolje da se ne poznajemo..najveci neprijatelj cg je srbija 1918 godina..Zato sretan vam put..

Splićanin
Gost
Splićanin

Isti narod 🙂

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Da serbistan i Turkstan isti …100% isti..500 godina suzivota je danas stvorilo istu celjad ..E viva Motenegro…za CG uvjek spreman..

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Dukljanin

Bolje da nijesmo nikad bili zajedno…Bolje da se ne poznajemo..najveci neprijatelj cg je srbija 1918 godina..Zato sretan vam put..
—————————————————————————————————————————————————————————
Potpuno se slažem s’ tobom, ali koji ćete onda toliki po Srbiji ?
I oni koji su davno došli trebaju da idu, a vi mjesto da idete iz Srbije još se i naseljvate.

Send this to a friend