Fudbal

Bivši igrač Zvezde vodi Iskru u Evropu

Jovan Stanković

Jovan Stanković uplovio u je svoj prvi trenerski posao. Novi strateg Iskre je prethodno vodio mlađe kategorije Crvene zvezde, bio je u stručnom štabu portulgaskog Beira Mara, ali sada se po prvi put nalazi u ulozi šefa stručnog štaba.

Legendardni fudbaler Majorke je juče odradio prvi trening sa Danilovgrađanima koji će trenirati u Lješkopolju do 10. jula, a onda bi trebali da otputuju za Berane…

“Znam da je Iskra i prošle sezone ostvarila zapažen rezultat, jer nije bilo lako bez baraža izboriti opstanak u ligi koja se smanjivala na 10 klubova”, poručio je nekadašnji fudbaler Majorke, Atletiko Madrida, Marseja i Crvene zvezde.

Iskra je do sada angažovala iskusnog štopera Miloša Lakića i krilnog ofanzivca Borisa Došljaka. Klub su napustili Vladimir Savićević (Kom), Marko Šćepanović (Mladost Lješkopolje), Armin Bošnjak (Rudar), Rodoljub Paunović (Malezija), Jasmin Muhović (Mladost Lješkopolje) i Semir Agović.

Ambicije za ovu sezonu su visoke, a za tako nešto su potrebna i dobra pojačanja…

“Naš cilj je da napravimo još bolji rezultat nego prošle sezone. Da pokušamo, ako to bude moguće, da se plasiramo na evropsku scenu”, poručio je Stanković.

Send this to a friend