Fudbal

Bivši trener Zvezde insistirao na dolasku Bećiraja

Nakon Bese, Budućnosti, Dinama iz Zagreba, kineskog Čangčuna, Dinama iz Minska i Dinama iz Moskve, vrijeme je za Belgiju – Fatos Bećiraj je novi fudbaler Mehelena.

Centarfor reprezentacimje Crne Gore i povremeni kapiten “hrabrih sokolova”  dogovorio je ugovor na tri i po godine, a javnosti bi trebao da bude predstavljen danas.

To je potvrdio predsjednik četvorostrukog šampiona Belgije (1943, 1946, 1948, 1989), Johan Timermans.

“Riječ je o snažnom igraču sa iskustvom iz Lige šampiona. Možda nije toliko poznat, ali mislim da će se to brzo promijeniti. Raskinuo je ugovor sa Dinamom iz Moskve, ali ćemo morati da platimo određenu sumu”, rekao je prvi čovjek kluba koji u svojim vitrinama ima još jedan Kup (1987), jedan trofej Kupa pobjednika Kupova (1988) i evropski Superkup (1988).

Mehelen ima 18 bodova poslije 21 odigranog kola, do kraja sezone će se boriti za opstanak, a uprava kluba je vidjela spas u 29-godišnjem Bećiraju.

A Fatosu koji je odigrao 50 utakmica za Crnu Goru (dao devet golova) se posebno raduje trener Mehelena Aleksandar Janković (bivši ) strateg Zvezde), koji je insistirao na dolasku Crnogorca.

Send this to a friend