Fudbal Trener Dinama nezadovoljan načinom korišćenja video tehnologije

Bjelica grmi: VAR je s*anje, ubija fudbal, emocije, to je cirkus…

Nervozan je bio trener Dinama Nenad Bjelica nakon meča sa Šahtjorom, a naročito je imao primjedbe na odluke sudije Feliks Briha, kada je konsultovao video tehnologiju.

Zagrepčani su u sudijskoj nadoknadi primili dva gola od šampiona Ukrajine i na kraju se morali zadovoljiti podjelom bodova (3:3).

“Uvijek govorim da je VAR obično s*anje! Ubija emocije, ubija igru. To je cirkus. Pogledajte koliki je cirkus u Engleskoj. U Italiji je tek najveći cirkus! I dalje se tumačenje spornih situacija svodi na interpretaciju. Čemu onda to? Ukinite onda VAR! Ja sam apsolutno protiv VAR-a, on ubija emocije, ubija fudbal”, rekao je Bjelica, a prenosi index.hr.

U posljednjim trenucima susreta nakon gledanja snimka Brih je svirao penal za Šahtjor.

“Zašto imamo VAR? Kada u ovoj situaciji sudija prvo svira za faul na Taisonu, a onda vraća na nešto drugo, ali na ono što nije bilo, a to je prekršaj Đire. Da se razumijemo, prekršaj Teophilea na Taisonu je bio i to je bio čisti penal, ali stvar je u tome da je sudija gledajući snimak to okrenuo i dao penal za drugu situaciju, u tome je stvar! VAR je cirkus i nešto skandalozno! Rekao sam to kada sam radio u Poljskoj, evo i sada ću u Hrvatskoj i u Ligi šampiona”, dodao je Bjelica.

Dinamo je propustio priliku da možda napravi ključan korak ka osmini finala Lige šampiona.

Zagrepčani su izjednačeni sa Šahtjorom na diobi drugog mjesta, iza nedodirljivog Mančester sitija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Brate,bolje se kjuti na svoje igrače koji su dozvolili 2 brza gola u finišu. VAR je spas za fudbal. Pa koliko loših odluka i krađa je bilo bez VAR-a. Konkretno 2 situacije su se desile Romi jedna bez i jedna s VAR tegnologijom. Orva situaciju u Ligi Evrope đe sudija dosuđuje nepostojwći penal za Menhengladbah u zadnjoj sekunsi,đe lopta pogađa… Više »

Tafko
Gost
Tafko

Upravo suprotno. VAR je tu da i sudije manje smiju da namjestaju za pare, ali i da igraci manje varaju nadajuci se da ce proci nekaznjeno nego da se koncentrisu na fudblasku igru. VAR je zakon.

Jegulja
Gost
Jegulja

A KAKAV PENAL SVIRA NAMA PROTIV BUGARA, JA KAO BIVŠI SUDIJA POTPUNO PODRŽAVAM VAR

Dule
Gost
Dule

ali posle odgledanog vara svi vidimo da nije bio penal a sudija pokaze na penal ,to mi nije jasno kako . ne pricam za utakmicu dinama nego za neke druge utakmice dje je ovigledno da nema penala a sudija pokaze na bijelu tacku. svi se cude kako je to moguce . bio je primjer u italiji i u engkeskoj takav.

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Evo danas ponistise cist gol Sefild j.protiv Totenhema,vracaju 50.puta VAR i vidi se klasicna linija i ponistise cist gol.VAR je nekad dobar nekad nije,generalno zanimljivije je bilo bez njega.

Send this to a friend