Fudbal

Bolji u novom prvenstvu

Međusobno poznavanje fudbalera, koji su prošle polusezone izborili opstanak u prvoligaškom društvu, moglo bi da bude neki od aduta Petrovca u novom prvenstvu.

Uz to, okosnici tima pridodato je nekoliko pojačanja u ljetnjem prelaznom roku, sa ciljem da “nebo-plavi” igraju bitniju ulogu od one koju su imali posljednjih sezona na domaćoj sceni.

“Otišao je Boričić, dok su ostali prvotimci ostali u timu. Stiglo je i nekoliko novih igrača koji su se dobro uklopili. Iza nas je uspješna polusezona, a nadam se da će rezultati biti još bolji u predstojećem prvenstvu. To nam je cilj. Nijesmo mnogo mijenjali ekipu i to bi mogla da bude naša prednost. Kvalitetno smo radili tokom priprema na Zlatiboru, odigrali dovoljan broj prijateljskih utakmica i vjerujem da u pozitivnom ritmu dočekujemo premijeru na ,,Trešnjici” rekao je Lazar Pajović.

Zeti tokom ljeta nijesu cvjetale ruže, ali to ne zavarava defanzivca Petrovca.

“Golubvčani su uvijek nezgodan protivnik, pogotovo kada igraju na svom terenu. To je mlada ekipa koja ima potencijal. Biće teško, ali nadam se povoljnom epilogu po nas. Najbolje je kada se osvoje tri boda, ali ni remi u gostima nije loš u prvom kolu, koje je specifično samo po sebi”, poručio je na kraju Pajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kobi
Gost
Kobi

Samo fali malovrazic, pa da družina za klađenje bude kompletna.

Send this to a friend