Fudbal

Borićemo se, red je i da nas sreća pogleda

http://fk-buducnost.me/

Golman Budućnosti Milan Mijatović optimista je pred revanš meč protiv Trenčina, uprkos nepovoljnom rezultatu prve utakmice kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Slovaci su duel na stadionu pod Goricom dobili 2:0, pa će crnogorskom vicešampionu trebati malo fudbalsko čudo kako bi prošao dalje.

“Poraz u Podgorici nam je olakšao posao u smislu pravljenja taktike za revanš meč. Nemamo šta da čekamo. Moramo da odigramo jako, agresivno i ofanzivno. Borićemo se od prvog do posljednjeg minuta da napravimo čudo i nadoknadimo minus iz prvog duela. Trebaće nam i malo sreće, ali ako je Trenčin bio miljenik fortune u prvom meču, valjda je sada red da ona pogleda nas”, rekao je Mijatović za Sport Klub.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.30 sati.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Ono sto je interesantno, Buducnost je godinama unazad neuporedivo bolje igrala u goste i dobijala jace protivnike od ovog trencina..Tako da sanse sigurno postoje, a da li bi ta eventualna pobjeda bila dovoljna za prolaz, vidjecemo..Steta sto je tim koji je onako unistio genk igrom, odmah “nestao” jer za evropu je potreban kontinuitet…Ali to je vec prica za “sposobnu” upravu… Više »

Send this to a friend