Fudbal Trener Crvene zvezde nakon poraza u Minhenu

Borili smo se, ali i gubili posjed pod velikim pritiskom Bavaraca

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan borbenošću svojih fudbalera u Minhenu, ali i istakao da su pod pritiskom gubili posjed u ranoj fazi akcije.

Srpski šampion poražen je na startu elitnog takmičenja sa 3:0.

“Čestitao bih igračima Bajerna na pobjedi, ali i mojim fudbalerima na požrtvovanju. Mislim da se nismo uplašili i da smo uspjeli da suzimo prostore njihovih dobro organizovanih napada i da probamo brzom tranzicijom da ih ugrozimo. Takođe nismo uspjeli da bolje organizujemo igru i lopta nije cirkulisala po sredini terena onako kako smo željeli. Vrlo lako smo pod velikim pritiskom gubili posjed, ali mislim da smo u drugom poluvremenu neke stvari ispravili”, istakao je Milojević i dodao:

“Izmjene su doprinijele da nemamo taj pritisak već da kroz naš posjed napadnemo njihovu zadnju liniju. Imali smo dosta izglednih polu-prilika. Ostaje žal što smo primili dva gola u završnici, naročito treći gol, ali analiziraćemo u narednom periodu i siguran sam da će biti bolje. Idemo dalje, ovo je grupna faza. Ima još dosta da se igra”, kazao je strateg Beograđana.

Crvena zvezda će u sljedećem kolu dočekati Olimpijakos.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LSCG
Gost
LSCG

I protiv Indjije je bilo isto.Nije bilo borbenosti,zara,volje..a,iznad svega,igraci nijesu fizicki spremni

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Steta sto vam dinamo nije doso da vas razvali

Kovac
Gost
Kovac

Dosao im Niko Kovac na celu Bayerna

Prč
Gost
Prč

Nisam zvezdas al mi bas zao kako ste primili zadnja 2 gola.drzali ste se odlicno i sve pohvale.naravno da je to u domenu mogusnosti protiv jedne od najboljih ekipa u evropi.bilo gresaaka al niste djelovali kao danas tipicno balkanska ekipa koja klone protiv velikih poslije prvog gola.ako nastavite ovako,pomrsit cete nekom konce.i dinamu svaka cast, brilijantno,samo naprijed.

Send this to a friend