Fudbal

Božović vuče šampiona ka vrhu tabele

Ništa novo u Radanovićima. Grbalj je poražen na svom terenu, a peti put ove sezone Grbljani su doživjeli minimalan poraz u ulozi domaćina.

U Radanovićima slavila Sutjeska, koja je golom iskusnog Bojana Božovića uspjela da stigne do trijumfa. Božović je tako “probudio” uspavanog šampiona, koji je napravio reakciju nakon šokantnog poraza od Zete, dok je tim iz Radanovića još u rezultatskoj krizi.

U obostrano slaboj i dosadnoj utakmci pobjednika je odlučio majstorki potez Bojana Božovića u 33. minutu. Visoki napadač Sutjeske vješto je primio loptu na petnaestak metara od gola, znalački izbacio čuvare iz igre, a onda žetoko raspalio lijevom nogom golman domaćih Marko Kordić je bio nemoćan.

Sa druge strane, Grbalj je ugrozio goste u devetom minutu. Priprijetio je novajlija Miloš Džugurdić sa ivice kaznenog prostora, ali je čuvar mreže gostiju Vladan Giljen bio dobro postavljen. Strasti su se uzburkale u 25. minutu kada je Popović, u makazama, između dvojice igrača Sutjeske oboren pred golom gostiju, ali je sudijskapištaljka ostala nijema.

U drugom poluvemenu Grbljani su pokušavali doći do remija, imali loptu u posjedu, ali pravih šansi nije bilo izostala je brzina, prodornost, završnica. Stara boljka. Grbalj je u sedam kola dao samo jedan gol i to u Petrovcu.

Send this to a friend