Fudbal

Brnović: Čestitam titulu ekipi Sutjeske, okrećemo se finalu Kupa

Utakmica pod Golubinjom dala je neke odgovore, negativne za sve aktere – Rudar će prvoligaški status rješavati preko baraža, a Budućnost je kolo prije kraja prvenstva izgubila sve šanse da osvoji titulu.

Ni nakon šest godina, “plavi” nijesu pobijedili u Pljevljima, iako su juče dva puta vodili. Goleada je zaključena remijem (2:2), a Podgoričanima za spas sezone ostaje finale Kupa protiv Lovćena, 30. maja pod Goricom.

“Čestitam ekipi Sutjeske na osvojenoj tituli. Oni su od decembra na čelu tabele i uspjeli su da tu i ostanu. Mi smo pokušavali da ih stignemo, možda u jednom trenutku i bili blizu toga, ali teško je kada nekoga konstantno jurite. Ova utakmica je pokazala da neke stvari moramo ispravljati, imali smo skoro 70 minuta loptu u nogama, a na kraju mogli smo da izgubimo meč. Čeka nas meč sa Sutjeskom gdje želimo da odigramo za prestiž, a potom borba za trofej u Kupu”, rekao je trener Budućnosti, Branko Brnović.

Njegov kolega sa druge strane Nenad Vukčević zadovoljan je igrom Rudara pred mečeve odluke u baražu za opstanak.

“Budućnost je imala inicijativu i više loptu u nogama, ali nijesmo im dozvolili napade kroz sredinu gdje su najopasniji. Primili smo gol nakon jednog šuta sa 30 metara i tako došli u situaciju da jurimo rezultat. Uspjeli smo vrlo brzo nakon odmora da poravnamo, ali isto tako i da primimo gol. Nijesmo se predavali, već smo i dalje čekali šansu iz kontranapada i na kraju došli do poravnanja i boda. Čestitam mojim igračima na prikazanom. Ovo je recept za baraž”, rekao je kormilar Rudara, Nenad Vukčević, koji je još jednom pomenuo alarmantnu situaciju u klubu koji nema novca.

“Tri-četiri igrača pokazaju indicije da napuste ili su napustili klub. Još jednom apelujem na sve da nam pomognu kako bi Pljevlja imala prvoligaša. Ova publika to zaslužuje”, kazao je Vukčević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
.....
Gost
.....

Izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala,izađi mala😂😂😄😄😅😅😆😆😁😁😁😀😀😀😀mala ne može ništa ni u fudbalu da osvoji😴😴😴😴

Vojo
Gost
Vojo

A ako se LOVCEN bude zalaga djavo vam ga je izio

Eto tako
Gost
Eto tako

Samo mi reci koga vise zanimaju tvoje izjave. U poslednje vrijeme si se tako namlatio i davao izjave u fazonu “LUPIM I OSTANEM ZIV”. Produzi dalje.

Send this to a friend