Fudbal

Brnović iznenađen zalaganjem igrača Lovćena: Mi kao klub moramo da reagujemo na neke stvari

Gol prednosti i puno bolja igra nisu bili dovoljni fudbalerima Budućnosti da slome otpor Lovćena.

Cetinjani su uspjeli da otkinu dva boda “plavima” i tako obraduju Sutjesku, koja je trijumfom nad Rudarom (4:0) napravila džinovski korak ka tituli.

Trener Budućnosti Branko Brnović razočaran je rezultatom, a na osnovu izjave nakon utakmice u Kotoru, možemo konstatovati da je bio iznenađenjem velikim zalaganjem rivala.

“Mnoge stvari nijesu na mjestu. Iskreno, biće vremena da kažem neke stvari, sada sam vruć i možda bih mogao nešto ružno da kažem. Samim tim, i da smo dobili utakmicu, govorio bih o nekim stvarima koje mi se nimalo ne sviđaju a koje se dešavaju, ali sada kad smo ‘izgubili’, a po mom mišljenju danas smo izgubili, reći će kako tražim alibi. Nema alibija, podbacili smo”, kazao je Brnović i nastavio:

“Razočaranje je veliko, kažem – najviše smo mi krivci, ali ima tu i drugih krivaca. Mislim da mi kao klub moramo da reagujemo na neke stvari. Međutim, niko ne reaguje. Mi igramo na terenu, pokušavamo, igramo najljepši fudbal, i danas smo mogli da damo tri-četiri gola, ali nas je u drugom poluvremenu stigla kazna. Igračima Lovćena čestitam, stvarno su se borili više nego dobro i volio bih da su se tako borili i na nekim drugim utakmicama”.

Pet kola prije kraja šampionata, Budućnost zaostaje sedam bodova za prvoplasiranom Sutjeskom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Primicete 4-6 golova od Sutjeske u NK kup utakmica .Zatvoricemo vam usta i po neku kladionicu

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

normaslno da su grizli protivnika ne treba nikada potcijeniti daj mu dva tri gola i tu stani zašto treba puniti protivniku mrežu do vrha pa onda očekivati da ne grize protiv tebe sledeći put slatka je to osveta što ne dadoste prošli put tri gola a ne sedaM KAKO BI VAM SADA DOBRO DOŠLO ONA DVA TRI GOLA VIŠKA ZNAČI… Više »

Mojaš
Gost
Mojaš

Brna,lovcen je izasa bez 5 standardnih prvotimaca protiv nas.dajes nam autogol sa ovim izjavama

Fikaa
Gost
Fikaa

Peca za selektora!

miljan b
Gost
miljan b

dok sam ja igrao fudbal, za par timova prve i druge lige najvise smo zapinjali protiv buducnosti upravo jer taj klub personifikuje prepotentosr, nadmenost, aroganciju…ne moze to gospodo draga , svima ste gadni i odvratni…naravno da ce da zapinju svi protiv vas..

Makarena
Gost
Makarena

To govori da smo institucija!!!

Srđan
Gost
Srđan

To govori da na silu pokušavate da stvorite postovanje kod ostalih…a sve bez pokrica…imas i zvezdu i partizan u Srbiji pa 99% iz ostalih gradova navija za neki od ova dva kluba

Ненад
Gost
Ненад

И 99% из Подгорице навија за неки од та два клуба, па тек онда за Будућбост

nase ime
Gost
nase ime

Ja dok sam igrao za buducnost, sam osjetio da protiv nas svi zele da igraju i da se napale. Docekivali su nas svudje na “noz”. Tolika mrznja prema momcima iz podgorice i plavo bijelom dresu i dan danas ostaje nejasna. Ali si mi ti sad pomogao da shvatim. Tvoje rijeci da smo svima gadni i odvratni je jasan pokazatelj o… Više »

MPG
Gost
MPG

Nije bilo lako vjeruj mi. Sa jedne strane je tu bila Buducnost, standardan prvoligas, uvijek sa top igracima za nase prilike, i to Podgoricanima kao Dejo, Pedja, Nisa, Zeljko, Brna.. A sa druge ovi sto su igrali citav zivot protiv Sumadije Arandjelovac, Javora ili po onoj republickoj ligi protiv Graficara i Gorstaka. I normalno da bi im proradili teski kompleksi… Više »

Preko Morace
Gost
Preko Morace

To se jednom rijecju kaze komplexi..🤣🤣PG Buducnost !!!

Slobodan um !
Gost
Slobodan um !

A kako si bio uzgracijao sa 10 tak golova pacerima ,,,, Sto nisi dobio Sutjesku u PG u kupu , ? Sto je sa tim ?? Istina je da je Buducnost nezdrav klub i uludo pare i uslovi !!!

oleandar
Gost
oleandar

A moj Brnovicu tebi Barselonu da daju da vodis ispala bi iz La Lige,a kamoli ove druge klubove batali se corava posla ima i drugih zvanja….

somi
Gost
somi

Kriv je Lovcen STO JE IGRAO DOBRO

Mister x
Gost
Mister x

E zamisli zalagali su se da pobijede treba da ih kazni fudbalaki savez

CRNI
Gost
CRNI

Putuj Igumane

Marko
Gost
Marko

…”ali sada kad smo ‘izgubili’, a po mom mišljenju danas smo izgubili”…
Ma ne nijeste izgubili, vi ste pobijedili. Tebi se to samo cini da ste izgubili, fatamorgana… Kakav genijalac, Boze sacuvaj… da nije tuzno, bilo bi smijesno!

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Pa.nisu izgubili inteligencijo.. igrali su nerijeseno..

Javise
Gost
Javise

Nije Brna kriv Mi smo krivi.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Aooooo, a vidji ovo, sutjeska ima botove…Show kako su se raspisali..A bi li prica kako se liga namjesta u korist Buducnosti..Kako sad ovo??? I tako od nezavisnosti..Samo sto u startu pada u vodu kad se vidi ko je sve uzimao pehare u kup i prvenstvo..A zna se dobro na sta je brna odje mislio i na stranu njegovo trenersko umijece… Više »

MPG
Gost
MPG

ako pazljivo procitate shvaticete da covjek samo zamjera sto se Lovcen na proslim utakmicama nije zalagao kao danas.i nije. sutjesku su pustili u proslo kolo,setali po terenu citavu utakmicu. da ne misli ko da sam zagrizen i neobjektivan,mislim da se prase ne ziri pred Bozic i da Sutjeska zasluzeno osvaja jer je Buducnost pocela da igra od marta

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Brnoviću bio si veliki igrač,ova izjava te toliko ponižava.Nijesi ti problem Budućnosti,problemi su odavno u tom klubu koji?

Falco
Gost
Falco

I ovaj covjek je bio selektor nase reprezentacije… Svaka cast !!!

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Ovom Brnovicu, nakon sto je osakatio najbolju generaciju reprezentativaca Crne Gore, treba zabraniti da na stadione u CG dolazi i kao gledalac, a kamo li da nekog trenira.
Pazite mu ovu izjavu …
Nečuveno …

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Brna ovdje hvali riječi ?

Profesor
Gost
Profesor

E nije hvali nego ,fali majstore !

Ime
Gost
Ime

Bruka i od čovjeka i od trenera… Je li moguce da posle ovakve izjave jos uvijek nije smijenjen?

mrki
Gost
mrki

Sjutra ce biti da su ga sudije nagrdile

Nikola
Gost
Nikola

Da li se ovaj stručnjak na “neke” stvari i dešavanja osvrta kad su igrači Lovcena šetali na 7 :0 prije dva mjeseca.
Na sličan način Bojan pravda potrošene milione, i preko sto razlike u 3 utakmice sa Zvezdom, sramota ko vodi sport u Podgoricu. NAPRIJED LOVCEN!!!

emil
Gost
emil

sprdate li se da je legendica ovo izjavila?

eurokrem
Gost
eurokrem

ovo je izjava godine za sve sportske emisije.trener koji pretenduje na prvo mjesto je ljut na protivnika sto se zalagao..nema preko.

Rajko Beograd
Gost
Rajko Beograd

Sutjeska šampion!Pozdrav za realnu Podgoričku publiku!

dragan
Gost
dragan

ajde ti moj rajko u beograd pa budi realan.pušti ti podgoričku publiku.hvala na komentaru sutjeska šampion-ali i podgorica je naša

CCCCCC
Gost
CCCCCC

A ti Brnoviću nijesi t od trenera niti ćeš to ikada biti…. to što ti znaš da izlupetaš
je posebna priča.

dragan
Gost
dragan

lovćenu želim sve najbolje u baražu i protiv petrovca u kupu.možda će da igraju i ligu evrope,jer sutjeska osvaja duplu krunu.a šta će brnović da igra-ne zna to ni on

Vaso
Gost
Vaso

Odmah prijaviti Lovcen , jer su igraci igrali posteno, umjesto da puste da nabijednene zvijezde podgorickih kafica dobiju 7:0. Da ima Saveza, zbog ovakve izjave trener bi bio suspendovan.

dragan
Gost
dragan

ovaj brnović je najpametniji kad ništa ne priča.a sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad-nk

Konick
Gost
Konick

Mozda je klub trebao da ponudi vise premije nego sto je obecao Mornaru, pa Lovcenu , za utakmice sa Sutjeskom,a?Ne pobijediti Lovcen koji je igrao bez 3 najbolja igraca, pa pricati ovakve gluposti, treba biti mozak. Ili biti bez njega.

b
Gost
b

SVA SRECA sto LOVCEN nije iz beograda jer bi bilo da su i vas napali ,a trebali su da vas puste jel a da ste iskoristilite sanse bilo bi opet 5 ili 6 0

Giks
Gost
Giks

Bas nije fer ovaj lovcen.igraju utakmicu a zalažu se

Big
Gost
Big

Sta je ovom TIPU?
U NK si izjavio da ste pokradeni.
Druze pozabavi se timom.ne znaju da igraju…

Novak
Gost
Novak

Bravo i izazvao tucu

Pjaca
Gost
Pjaca

Sledeci ko bude igra protiv buducnosti nema zalaganja ako necete brna da vam zamjeri.a sto je ovo bez majke

Markos
Gost
Markos

Eto Brna sad da zapamtis da ti je Lovcen uzeo titulu pa sledeci put opet nagazi da date ovaj put 10..karma je cudo… Sutjeska dotitule…

Markos
Gost
Markos

Eto brna sad da zapamtis da ti je Lovcen uzeo titulu pa sledeci put opet nagazi da dad ovaj put 10..karma he cudo… Sutjeska dotitule…

Niko
Gost
Niko

Sutjeska igra najpošteniji fudbal u ligu.

Sviđalo se to nekome ili ne.Vidimo se 1 maja kraj Bistrice

NHM
Gost
NHM

Iznenađen zalaganjem? Brna je idealan kandidat za posao putara na sjeveru zimi.

Xaxaxaxaxa
Gost
Xaxaxaxaxa

Opravdanje kao i u kosarci!?

plavi
Gost
plavi

Što je pjesnik htio da kaže?

Roko
Gost
Roko

Htio je da kaze da je ljut na lovcen jer su se zalagali da ne izgube.

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

Cujes ovog pametnog ovu bistrinu.. zamisli igracibsu se zalagali za svoj klub.. mozda neki nisu znali da treba da vas puste.. a klub treba da reaguje hitno i da te isprati lagano!!

nase ime
Gost
nase ime

Samo neka se ovako zalazu i protiv sutjeske. Nije problem sto su igrali dobro protiv buducnosti. Problem je sto se ekipe samo protiv buducnoati napale i igraju. Na to je mislio covjek. Da se razumijemo to nije prekrsaj ali nije normalno. To se desavalo i kad je rudar bio sampion, i kad je mogren bio sampion. Lovcenu ovo nije prvi… Više »

Sefket
Gost
Sefket

Opali po Covicu.On je kriv sto Lovcen dobro igra.😂

Komsija
Gost
Komsija

Je li realno da je ovo izjavio trener koji se “bori” za titulu??

Toni
Gost
Toni

Da se možda i tvoji igrači tako zalažu.

Vojo
Gost
Vojo

Brna je li trebalo da vas puste pa igralu su momci sto ti tu nije jasno.

Roko
Gost
Roko

Žalos od izjave

Realni
Gost
Realni

Po ovome bi se zakljucilo da bi ti bilo po taman da se lovcen nije zalaga.a jeli se zalaga kad smo im dali 7,sto je tada sutjeska trebala da kaže?

Navijac
Gost
Navijac

Brna ostani legendo.Vojvode Nk

Micko
Gost
Micko

Pa jeli ovo moguce.Cus sumnjivo mu sto su se trudili da dobiju i zalagali se.Hahaha odje stvarno je.. lud zbunjenoga

Send this to a friend