Fudbal

Brnović najavljuje ofanzivu protiv Sutjeske

Dešavalo se da njihovi mečevi nisu nosili takmičarsku draž, da je jedna ekipa u mnogo boljoj formi, ali uvijek su okršaji Budućnosti i Sutjeske bili praznik fudbala u Crnoj Gori. Posebno će to biti ovog proljeća!

Osim što će do kraja voditi veliku borbu za šampionsku tutulu, Podgoričane i Nikšićane čekaju međusobni okršaji i u Kupu Crne Gore.

A danas će na programu biti prvi u polufinalu Budućnost je domaćin, meč počinje od 18 sati, a ulaz na naš najveći stadion je slobodan.

Veliki derbi igraće se četvrti put ove sezone, ukupno će ih do kraja biti šest, a na prethodna tri Budućnost nijednom nije uspjela da slavi.

“Očekujem da ovog puta pobijedimo i pokažemo kvalitet, kao i napredak koji je očigledan u odnosu na jesenas”, bio je jasan na jučarašnjem presu trener “plavih” iz Podgorice Branko Brnović. “U decembru smo igrali neriješeno pod Goricom, a nedavno u Nikšiću ispustili pobjedu. Bili smo bolji, imali dva gola prednosti, a onda u nadoknadi vratili u život Sutjesku”Nekadašnji selektor Crne Gore od kada je stigao na klupu Budućnosti traži od svojih igrača da igraju napadački, za gol više…
“Da, praktično svi znaju da volim ofanzivan fudbal, sa dosta šansi, golova… Moja ekipa tako igra. Isti pristup imaćemo i protiv Sutjeske”, jasan je Brnović. “Volio bih da bude 2:0 ili 3:0 za nas, ali nisam opterećen epilogom. I ako ne bude tako uvjeren sam da možemo da pobijedimo i u revanšu u Nikšiću”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Big
Gost
Big

Prisao navijacima u NK i rekao ovo je kradja.danas smo pokradeni…strasno.

Predrag
Gost
Predrag

I sve zakuvao. Nadležni bi trebali istražiti to!

piko
Gost
piko

mnogo ste štetni pa tako ne očekujte nista da valja

M CG
Gost
M CG

Ništa ljudsko nema u tebi

Send this to a friend