Fudbal

Brnović: Ponovo smo igrali loše, nije lako nositi dres Budućnosti

foto: fscg.me

Trener Budućnosti Branko Brnović kazao je da je njegov tim podbacio u meču protiv Mladosti iz Lješkopolja u četvrtfinalu Kupa Crne Gore.

“Plavi” su na svom terenu remizirali sa drugoligašem 1:1.

“Ponovo nismo bili ni blizu onoga čemu težimo. Mislio sam da su se igrači oporavili od poraza od Zete, ali opet smo igrali loše. Igrači moraju da se naviknu da svi protiv Budućnosti igraju sa 200 odsto mogućnosti. Momci ne smiju da pomisle da će biti lako ako nose dres Budućnosti. Žao mi je zbog navijača što smo pružili još jednu lošu igru, ali rezultat je aktivan i možemo da prođemo”, rekao je Brnović.

Ovo je treća uzastopna utakmica u kojoj Budućnost nije upisala pobjedu.

Prethodno je u prvenstvu remizirala bez golova protiv Lovćena, a potom izgubila 2:0 od Zete pod Goricom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Sta mislis Brno da preuzmes Espanjol mozda te i krene.

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Ovo je Brnovicu dokaz ko je vodijo nacionalnu selekciju,mani se trenerskog posla bogom te kumim…treniraj FK Drezgu iz Pipera

Delta sity
Gost
Delta sity

Kakve su ovo nabudzene face. Zamisljaju sebe u najmanju ruku da su Mesi i druzina.

A nasa liga je bez briga :). Kao što je i sve u drzavi takav nam je sport

Bulat
Gost
Bulat

Brna daje izjave pune pompezne patetike, kao da vodi projekat ulaska u LŠ ili se takmiči u Premier ligi.Ova naša klupska fudbalska scena je postala puki amaterizam pa mi ova doza ozbiljnosti I potrebe podizanja tenzije zvuči smiješno. Uz svo poštovanje prema momcima koji igraju a u rukama su nabijedjenih stručnjaka koji navodno žele da im usade osjećaj da igraju… Više »

alo
Gost
alo

Pjevace Varvari TOMO VRATI SE umjesto TOMO LOPOVE

Mikash
Gost
Mikash

Buducnost raspad

Hello
Gost
Hello

Ko voli Buducnost i zna da igra veoma lako nosi dres. Dzabe i Murinjo na klupu ako su igraci losi, kao sto su losi igraci Buducnosti trenutno. Ali zato imaju izdepilirane noge i frizure redovno namjestaju za utakmicu, kao da se spremaju za svadbu. A spremni su toliko da poslije 15 minuta imam osjecaj da gledam cas fizickog vaspitanja djece… Više »

Ninja4654
Gost
Ninja4654

Ne glupiraj se Brna, ne nose dres Real Madrida, veliki poznavaoce fudbala.

Istina
Gost
Istina

Kad im nije bio dobar trener koji ih je vaskrsnuo iz mrtvih i odigrao evropske partije za pamcenje, igraci koji su ostavljali srce na terenu mjesecima bez dinara – sada ce da se placa ceh na duze vrijeme, jer ce se tesko naci citava grupa ljudi za koje “Buducnost” nije “zlatna koka” za izvlacenje para od Evrope, nego zivotna ljubav… Više »

Lilja
Gost
Lilja

Koliko ja znam oni ne primaju “dinare “nego eure !

Gulphy
Gost
Gulphy

Ljeskopolje je projekat za prvu ligu, pogledajte im samo uslove u kojima rade. Glavni i pomocni stadion i jos dva koja se rade pored, tako da nisu bas naivni uprkos cinjenici da je Brna zalutao u trenerske vode..

H2O
Gost
H2O

Fk Budućnost – FK Tomo Čelebić 1:1 (0:1)

TOMO, DOLAZI!! Vrati seeee

PG-081
Gost
PG-081

Aj molim te idi i igrače povedi sa sobom

Mario
Gost
Mario

Kakav strucnjak.. Vrhoza!!!

Send this to a friend