Fudbal

Brnović precrtao šestoricu

Iza Budućnosti je slaba jesen, ali da bi proljećna polusezona bila bolja potrebna je reorganizacija ekipe. Klub će u januarskom prelaznom roku napustiti nekoliko fudbalera, a među njima ima mlađih igrača koji su od strane rukovodstva, ali i prethodnih trenera prepoznati kao veliki talenti, zalog za budućnost.

Branko Brnović ne računa na omladinskog reprezentativca, lijevog beka Bojana Roganovića, devetnaestogodišnjeg ofanzivca Dušana Bakića za kojeg je Vladimir Vermezović tvrdio da je rijedak potencijal na ovim prostorima, Balšu Boričića (21), kao i napadača Balšu Sekulića (20).

“Plave” će u zimskom “mercatu” napustiti i desni bek Milan Đurišić kojem je istekao ugovor, a novu sredinu traži i krilni napadač Miljan Vlaisavljević koji, takođe, nije u planovima šefa stručnog štaba. Iz kluba može da ode i štoper Vladan Adžić koji je, papirološki gledano, slobodan, s tim što je Brnović izrazio želju da se sa iskusnim defanzivcem produži saradnja.

Na tu temu su vođeni razgovori sa korpulentnim Cetinjaninom kojem je rok za odgovor dat do kraja godine. Podgoričani, naravno, razmišljaju i o pojačanjima.

U fokusu je potraga za golgeterom koji bi riješio hronični problem tokom jeseni slabu realizaciju. Osvježenje bi trebalo da stigne i u veznom redu i posljednjoj liniji.

Mnoga imena vezuju se za “plave”, kako sa domaće scene, tako i iz okruženja. Brnović ne žuri. Želi pametno da izabere. Na proljeće treba da se vidi njegova prava trenerska ruka. Javnost traži bolje igre i rezultate. Čekaju su trofeji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirkas sa sjeve
Gost
Mirkas sa sjeve

Brna Brnares… a sto mislis da precrtas sebe ?! Zamiasli se malo majstore
Ti si baksuz jadan ne bio ! Unistio si repku sada ces nasu svetinju !
Ostavi se ove rabote …

NKL
Gost
NKL

Poruka rukovodstvu FK Sutjeska. Nemoj slucajno da dovedete Miljana Vlaisavljevica, jednom ste ga vratili u zivot a on potrcao u Buducnost.

ggggg
Gost
ggggg

brna ,ceraju se igraci koji igraju a ne oni koji ne igraju , moj dobi brnjasu

Tito
Gost
Tito

Pregledajte Brine izjave kad je dodao.Zadovoljan sa ekipom,ima mnogo rezerve kod svih.Pa kad je strucnjak,sto nije iscrpio te rezerve i napravio igru,nego tjera djecu koja su ponikla u klubu.

ehti
Gost
ehti

Najmanje jedan od ovih će biti klasa, viđećete. Brnović stručnjak Dejov…

vjecna da je
Gost
vjecna da je

a dje je odgovornost trenera mladjih selekcija koji su gurali ove igrace a neki talentovaniji boolji nisu dobili sansu

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Brna realno bolje da se bavis proizvodnjom duvana u Lješansku nahiju nego trenerskim poslom.Buducnosti treba neki jaki oficir od kojeg nece smjet pisnut a ne neko dobar i mekan kao ti.

Gulphy
Gost
Gulphy

Bolje da je precrtao samog sebe, umjesto ovih mladih talentovanih momaka sad ce da dovedu istrosene igrace sa “iskustvom”..

Send this to a friend