Fudbal loš rezultat

Brnović razočaran, malo nade za revanš

Branko Brnović je bio veoma razočaran nakon poraza od Zarje.

Trener Budućnosti je sa dosta optimizma čekao meč, ali poraz sa dva gola razlike praktično je označio eliminaciju iz Lige Evrope.

“Mnogo loše prvo poluvrijeme, nijesam zadovoljan, ali ništa ne zamjeram momcima. Prihvatam to na sebe. Oni su pokušali, ali kao da ih je pritisak sputao nijesmo za 45 minuta povezali četiri pet pasova. Oni su bolje otvorili meč, dali dva brza gola, mi smo pokušali da se vratimo, dali gol, ali nijesmo uspjeli. Tjerao sam momke da idu naprijed, ali nijesu izašli, da li zbog umora ili nečeg drugog… Veliko razočaranje za mene, prvenstveno zbog publike, koja je bila fenomenalna, a mi im se nijesmo odužili na pravi način. Veoma je teško očekivati nešto u revanšu, budimo realni, ali se nećemo predati. Da je ostalo 1:2 nadali bi se, vratiće se Ivanović i Grbić imali bi šansu, ali ovako je baš teško.” poručio je Brnović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeljo
Gost
Zeljo

Standarna brnina prica posle utakmicea

Centre
Gost
Centre

U zoriju 9 omladinaca igra.cisto da se zna.ono je fudbal,trka i taktika a ono tvoje standardno TRT .sakrise nam loptu ka protiv mancestera da smo igrali

YNWA
Gost
YNWA

Tacno bih volio da ovaj Brna preuzme Man. City. I eto onda titule na Enfildu 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Svjefol
Gost
Svjefol

Sutjeska je jedina pokazala ozbiljan fudbal a Buducnost, sa ovim trenerom, nema buducnost. Ali ce zato, kada bude prvenstvo, da proziva sudije kako ih kradu…

Laki
Gost
Laki

Sutjeska je pokazala nikakav fudbal i prosla na srecu. Pucalo im sa svih strana. A kad pocne prvenstvo samo navijaci Sutjeske prozivaju i pljuju sudije a kad ih pitas pojma nemaju dje ih sudija prozva ali znaju da jes nekako.

Brathers
Gost
Brathers

Ti si garant podgoricanin pa to kazes…pa da je igrala buducnost sa 50 % one borbenosti kao sutkjeska protiv slovana i apoela izvukla bi i ona makar nesto bolje…ovako mali klub sa malim trenerom uvjek ostaje mali klub i nikad drugo nece biti

Walter
Gost
Walter

,,Da je ostalo 1:2 nadali bi se..”
Čemu bi se nadao Brniviću?
Tvoji momci ne znaju primit loptu. Ne znaju procijeniti gdje lopta pada … Ono sinoć bila je samo igra na jedan gol.
Ogromna je razlika u kvalitetu Brnoviću.
U izjavama treba biti realan ….

Jovan
Gost
Jovan

Ma šali se malo. ” Navlači” nas kao i uvijek. Dobijaju 4:0 no krije to kao iznenađenje.
Ovaj čovjek je vodio rep. i slomio joj “duh”, to mu je je jedini “uspijeh” kao trenera.
Ti si Brnovicu dobar čovjek i poslušnik i da slab trener. Nije ovo za tebe.

Bonja
Gost
Bonja

Ovaj covjek je reprezantaciju koja je bila u nizu poraza odveo do baraza.

kakoe
Gost
kakoe

kako me nervira ovaj lik sa izjavama, da je ostalo 2:1, da smo dali go, da golman nije pogrijesio, da igraci lovcena nisu igrali sa pola snage, svaka izjava mu je, da je nesto drugo bilo. Druze tako bi i ja mogao trener bit izadju pa sto bude, imas li nekakvu taktiku, nekakvu smislenost u tome sto radis.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

100 godina 90 grosa.gadje se pred svaku utakmicu optimizmom a posle pokisli miš i plakanje.

Tumba smece
Gost
Tumba smece

ukrainci, nista je to bolja roba od tebe namjestit cete vi to sa ukrajincima lagano da tamo bude 2;1 ili 1;0 za nas..

CG1
Gost
CG1

A stalno li nalazis neka opravdanja… kako to je igrala ekipa… takticki ne spremna, svi kao muve bez glave, a imas dobru ekipu. Brna odlazi!

zecanine
Gost
zecanine

ti si razocaran.. e sram te bilo.. nacerao si tu djecu da ti prebacaju sredinu terena.. a razlog jedino ti znas a mozda jos par nekih oko tebe jer si im naredio posebno golmanu da im da 40 zivih lopti.. i da oni lagano kreiraju akcije.. a ti strucnjace nedade ovoj djeci da naprave ni jednu jedinu akciju… da si… Više »

Brathers
Gost
Brathers

A gospodine brnovicu ova ekipa zorije i vasa ekipa su kao nebo i zemlja…zasto jednom ne kazete da ste izgubili od boljega a ne uvjek neka opravdanja…jednostavno su bolji u ovom trenutku od vas a vama zelim da se konsolidujete i u revansu popravite sliku nocasnjeg poraza…bar se dostojanstveno oprostite od evrope

Aaa
Gost
Aaa

Kako si ti los trener, sve je smijesno… Buducnost niakd gore igrala nije.

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Ostavku daj ako ai covjek

Send this to a friend