Fudbal Trener Budućnosti nakon plasmana u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Brnović: U Evropi zabranjeno opuštanje, protiv Zarje šanse 50:50

Ukupnim rezultatom 6:1 Budućnost je apsolvirala Trans Narvu i prošla u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

U revanšu na stadionu pod Goricom nije bilo neizvjesnosti, “plavi” su sa četiri gola ispratili goste, ali Branka Brnovića je zabrinuo jedan period loše igre.

„Ne može da se desi da se 15 minuta opustimo u Evropi. Čim se to dogodim, odmah imamo problem. Estonci su imali dvije šanse, pa su dali gol iz naše greške. U drugom poluvremenu smo bili druga ekipa, jer smo imali žestok razgovor u svlačionici, jer smo mogli da dovedemo u pitanje prolaz zbog nonšalantnosti i nediscipline. Dobro smo se pripremili za utakmicu, spustili smo loptu u nastavku i došli su golovi. Zadovoljan sam prolazom, a igrom više nisam nego što jesam”, rekao je Brnović.

Budućnost će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ukrajinske Zarje.

„Čeka nas ozbiljnija ekipa od Trans Narve, ali stoji ono što sam i ranije rekao – s kim god da igramo, ne predajemo se. Nećemo se skloniti sa puta nikome, pogotovo pod Goricom. Šanse su 50:50”, zaključio je trener Podgoričana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mefisto autofek
Gost
Mefisto autofek

Par kikseva iz prvog poluvremena zadnjeg reda Budućnosti ne uliva nadu za nešto više… Bio sam sinoć na stadion (poveo sam sina da ośeti atmosferu fudbala pod Goricom i Varvare) prvi put poslije 6-7 godina, od pobjede nad Zetom 5:0, i bilo je fino. Od svih aktera znam samo Brnovića ali ne mari… Iako Estonci nijesu etalon za poređenje mislim… Više »

Podgoričanima
Gost
Podgoričanima

Ne daj boze da je ovakav bio u reprezentaciji. Dugo Budućnost nije ovako igrala konstantno dobro, desi se tu i tamo loš meč, ali je ovaj čovjek potpuno preporodio ovaj klub! Nije ovo više crnogorski prvoligaš koji se lošim fudbalom nada greškama protivnika, već ekipa koja i pored limitiranog kvaliteta prijeti da uradi nešto. Samo naprijed plavi!

Send this to a friend