Fudbal

Bubanja napustio Arsenal

Slavoljub Bubanja više nije trener Arsenala. Nakon skoro godinu nikšićki stručnjak sporazumno je raskinuo saradnju sa drugoligašem iz Tivta, koji sedam kola prije kraja zauzima šesto mjesto.

Porazom od Dečića u Tuzima jasno je da ono što sam zacrtao kao cilj, a to je baraž, nećemo uspjeti da ostvarimo. Zbog toga sam smatrao da treba da preuzmem odgovornost i u razgovoru sa predsjednikom Gagom Arsićem sporazumno smo raskinuli saradnju potvrdio nam je Slavoljub Bubanja.
Nekadašnji trener Čelika, Bara, Jedinstva, Mladosti iz Bosne i Hercegovine, Pobede iz Prilepe, došao je prije skoro godinu, uspio je da Arsenal uvede u Drugu ligu, tokom sezone Tivćani su uglavnom bili u gornjem dijelu tabele. Međutim, zbog brojnih problema Arsenal je u posljednjih šest sedam kola igrao bez gotovo pola tima, tako da je čak u prethodnom kolu ovaj tim u rosteru imao samo 13 igrača?!

“Imali smo mnogo povreda, na koje se nije moglo uticati i to je bio veliki hendikep. Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, upravi sa Gagom Arsićem na čelu, na izvanrednoj saradnji, a posebno igračima. Mojim dojučerašnjim igračima želim mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu, a Arsenalu da ostvari ono što ja nijesam uspio”, kazao je Bubanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Džikson
Gost
Džikson

Slavoljube kao poznavao prilika u našim klubovima mislim da si loše napravio što nisi iznio pravu istinu. Pričaš o povredama ne pričaš šta su ti radili iza leđa. Da su ti igrači jeli paštetu za ručak i druge stvari. Volio bih da me neko demantuje. Dozvolite mi da vi napravim kontrolu potrošnje na Putovanja a da vi pokažem što i… Više »

Send this to a friend