Fudbal

Budućnost ne da Mijatovića ni Zvezdi ni Partizanu

http://fk-buducnost.me/

Budućnost neće prdati golmana Mijatovića u ovom prelaznom roku.

Kako smo već pisali odlični čuvar mreže plavo-bijelih na meti je nekoliko ekipa, a Crvena Zvezda je posebno zainteresovana, međutim on neće iz Podgorice ovog ljeta.

„Milan Mijatović je sjajan golman i sjajan čovjek. Odličnim partijama u dresu Dečića je skrenuo pažnju stručnog štaba reprezentacije Crne Gore i bio je u konkurenciji za tim protiv Jermenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Mijatović je potpisao ugovor sa nama na dvije godine i ne može u jednom prelaznom roku da promijeni dva kluba.”  naglasio je sportski direktor kluba Miloljub Ostojić za Sportklub i dodao:

“Znači sigurno ostaje u Budućnosti. Sa druge strane, tačno je da postoji interesovanje Crvene zvezde, ali i Partizana. Mijatović je odličan golman pred kojim je blistava karijera. Jasno je da će u bliskoj budućnosti braniti boje većeg kluba nego što je Budućnost, ali za sada sigurno ostaje naš član i uzdanica ispred gola.“

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Buducnost TREBA , Da se komplett sredi! Nogometas treba da ide,aki vec ide,Direkt Vanka,Mislim da ne treba Niko da uzina Novac iz Ex YUG.

DjokoCrmničanin
Gost
DjokoCrmničanin

A tesko da se moze plasirat bez Zvijezde,Partizana ili Dinama i Rijeke.. Oni drze monopol nad prodajom igraca…

Tjitja
Gost
Tjitja

LJudi sta vam je ne palite se na ove price, OStojic misli da moze da proda igrača posle jedne utakmice, odma bi ga oni prodali da mogu. Inače Zvezda je dovela poveremenog repreztativca Srbije Aleksandar Jovanović. OStojic je inace po profesiji šofer 😀

Ciggah
Gost
Ciggah

Blistava karijera? Ostojiću ti znaš da momak ima 30 godina? Nema baš previše vremena da ga primijeti neki veći klub (veći od Budućnosti), iako golmanima karijere obično duže traju.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ni ne treba nam.

zokimne
Gost
zokimne

kakav si ti jadov,tesko tebi a i tvojima sa tobom…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ zokimne

Nije lijepo govoriti u tuđe ime, drugo jugoslavije ( namjerno malim slovom) kao ni zajednice SiCG više nema niti će ih više ikada ( na sreću) i biti.

U čemu je problem ?

zokimne
Gost
zokimne

Pa sta si se navranio debilu jedan na vijesti koje se tebe ne ticu? Odje problem sa glavom jedino ti imas.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ zokimne

Nije lijepo vrijeđati, vjeruj da i ovako i u stvarnom svijetu mogu uzvratiti trostruko.
Drugo, kao navijač C. Zvijezde ova tema me se itekako tiče.
Treće, Zvijezdi kao srpskom timu Crnogorci ne trebaju iz razloga što sam naveo u prijeđašnjom komentaru.

Send this to a friend