Fudbal 1.CFL

Budućnost potvrdila odlazak Nedovića: Šefe hvala i srećno

Nedović, foto: FK Budućnost

Kao što smo i sinoć najavili Aleksandar Nedović nije više trener Budućnosti.

U istom danu su Budućnost i Sutjeska promijenile trenera.

Podgoričani su sada potvrdili informaciju.

“Dogovor o razlazu je postignut na relaciji uprava kluba – Nedović, a naš klub na čelu sa presjednikom Veselinom Mijačem se zahvaljuje 43-godišnjem treneru na predanom radu i želi mu sve najbolje u nastavku profesionalne karijere.

Nedović je Budućnost preuzeo prije godinu dana, radio na afirmaciji mladih igrača iz naše omladinske škole, osvojio Kup Crne Gore i prošao 1. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a klub u kome je ponikao je vodio na 47 zvaničnih utakmica.

Šefe, hvala i srećno!”, poručili su iz Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hahaha
Gost
Hahaha

Šef je pokazao karakter… Dao sve od sebe… Ostavio srce na terenu

Prc
Gost
Prc

Bez ikakve namjere da branim nedovica,ali sta su nam donijele stalne promjene trenera,nista.masi treneri su potpuno ista kategorija i samo je pitanje kako se kome poklopi sezona.evo sad vec bisi trener je fenomenalno vodio jezero i sutjesku al poslije godinu ni on ne valja kao i nedovic.sad cese samo zarotirati.dal je buducnost igracki uopste toliko jaka da moze unaprijed da… Više »

Kroser
Gost
Kroser

Ajde više sa srećom. Ni fizički ni taktički nije ekipu pripremio. Svaka izmjena i strategija pročitana od protivnika. Imamo strašan potencijal od igrača, samo jedan vezni treba.

Send this to a friend