Fudbal

Budućnost pregovara sa bivšim omladinskim reprezentativcem

Budućnost formu brusi na Zlatiboru, novi šef stručnog štaba Zoran Govedarica uigrava ekipu za Trenčin i 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (12. jula u Podgorici, 19. jula u Trenčinu), a sportski sektor kluba radi na dolasku novih igrača.

“Plavima” su neophodna pojačanja u veznom redu (Ilija Tučević vraćen na poziciju lijevog beka) i napadu, a u prvi plan je izbio centarfor Mihailo Perović!

Dvadesetjednogodišnji Podgoričanin je u pregovorima sa vicešampionom države, traži ga i pljevaljski Rudar, ali se njemu vraća u klub gdje je fudbalski prohodao. Ukoliko Perović i Budućnost pronađu zajednički jezik, nekadašnji mladi reprezentativac bi se vratio pod Goricu nakon četiri godine, a došao bi iz redova Voždovca.

Perović je tokom ljeta 2014. godine, kao tek navršeni 18-godišnjak, potpisao ugovor sa mađarskim Ujpeštom, ali se u Budimpešti za tri godine nije naigrao upisao je 37 nastupa i postigao 10 golova. Potraga za minutažom ga je natjerala da prošlo ljeto dogovori saradnju sa beogradskim Voždovcem, ali Perović ni na “krovu” nije bio zapažen tek sedam utakmica i dva postignuta gola.

Talenat momka koji je napadač, ali koji se odlično snalazi i na krilnim pozicijama nije sporan, ali potreban mu je kontinuitet. Budućnost ga želi, a Perović želi u Budućnost.

Čini se da ništa ne stoji na putu transfera…

Send this to a friend