Fudbal

Budućnost suspendovala Đalovića

Fudbalski klub Budućnost suspendovao je Radomira Đalovića.

Da podsjetimo, napadač plavo-bijelih, odbio je da sjedi na klupi tokom meča sa Partizanom, a uprava Budućnosti odlučila je da ga suspenduje do odluke disciplinske komisije.

“Na dan utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv FK Partizan, Radomir Đalović je odbio da izvrši radne zadatke koje mu je povjerio šef stručnog štaba Dragan Kažić, na način što je saopštio šefu da ne može da igra na pomenutoj utakmici. Sve se odigralo nakon saznanja da pomenuti igrač najvjerovatnije neće biti u startnoj postavi, to jest da će meč početi sa klupe za rezervne igrače.

Zbog navedenih činjenica, Fudbalski klub Budućnost je pokrenuo disciplinski postupak protiv igrača Radomira Đalovića, na osnovu pravilnika o materijalnoj i disciplinskoj odgovornosti igrača FK “Budućnost“ Podgorica. Odluku o odgovornosti igrača zbog navedenog prekršaja će donijeti disciplinska komisija u predviđenom roku. Do donošenja konačne odluke disciplinske komisije, igrač je suspendovan u izvršenju svojih radnih zadataka.

Ovim putem napominjemo da Fudbalski klub Budućnost insistira na profesionalnom i ugovorm definisanom odnosu svih svojih igrača prema interesima Kluba, kao i da ni jedan igrač ili pojedinac ne može biti iznad interesa kluba.  Povodom ovog slučaja FK Budućnost se neće dalje oglašavati u medijima.” – stoji u saopštenju podgoričkog kluba.

Đalović se ranije obratio novinarima i objasnio svoju odluku.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ran
Gost
Ran

Dokle ce nam anonimusi voditi Buducnost u provaliju.

Ran
Gost
Ran

Disciplinska komisija treba da pozove na odgovirnost i Kazica zbog pogresne taktike.Buducnost ce u Podgorici dozivjeti strasan poraz.

abc
Gost
abc

Interes kluba je da najbolji igrac igra. Ispitajte vi zasto nije igrao, ko namjesta utakmicu zbog para na kladionici i poslati ga u zatvor 10 godina za primjer ostalima. Tuzno je sta se uradi od kladionice i namjestanja. Napravite specijalnu jedinicu koja ce samo sportske namjestaljke istrazivati.

Djalomania
Gost
Djalomania

Koji interes kluba? Podrska za djalovica koji je s jednom nogom bolji od nikaca.

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Mozda momak uopšte nije spreman,ko zna.zao mi je zbog njega i budućnosti trebalo je neko da svima ohladi glave i da se nadje kompromis.mislim da ovako situacija i prije starta sezone nije dobra sigurno ce uticati na harmoniju u klubu.nitii je djalovic Mesi a niti su igrači buricevi ugostitelji.nema tamo covjek koji zna da smiri strasti.steta.

Grga
Gost
Grga

Makar se nebi prepao ka ovi sto su igrali .vratite Brana za trenera da igramo napadacki fudbal pa neka izgubimo od boljeg ali makar imamo sto gledat…

brko87
Gost
brko87

od kad Buric dodje na celo Buducnosti nanizase 15 poraza.
Niz se nastavlja.

Daxa
Gost
Daxa

Boli ga uvo ionako nije igra

MNE
Gost
MNE

Djalovic Vrhunski Nogometas,kraj?

Send this to a friend