Fudbal

Budućnost traži pouzdanog vezistu

Miljan Vlaisavljević (foto: Dejan Lopičić)

Budućnost je na pripremama na Zlatiboru odigrala tri utakmice, upisala je remi (Vojvodina 2:2), pobjedu (Zlatar 7:1) i poraz (Napredak 5:3), a do utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Trenčinom (12. jula pod Goricom, 19. jula u Trenčinu) će raditi u Podgorici.

Međutim, nakon priprema na planinskoj ljepotici u Srbiji već se nazire kontura “plavih” pod dirigentskom palicom Zorana Govedarice.

Budućnost će igrati u sistemu 4-3-3, na golu će stajati Mijatović, u odbrani Đurišić, kapiten Milić, Adžić i Tučević, vezu će najvjerovatnije predvoditi Korea, Mirković i Boričić, dok će u napadu igrati Ivanović, Vlaisavljević i Sekulić.

A pripreme su otkrile da plavima” najviše škripi” u veznom redu. Draško Božović je odavno želja kluba, ali bi ekipi mogao da se priključi tek poslije Evrope.

Druga želja je 28-godišnji Miloš Mijić, ali bivši fudbaler OFK Beograda, Domžala, Novog Pazara, Mladosti iz Lučana, Metalca iz Gornjeg Milanovca i tuzlanske Slobode i uprava kluba još nisu pronašli zajednički jezik oko novca.

Send this to a friend