Fudbal Podgoričani u naletu

Budućnost želi četvrti trijumf u nizu

Fudbaleri Budućnosti su poručili da žele da gledaju samo sebe, a novi izazov je Petrovac pod Malim brdom – nedjelja, 19.30h. Budućnost je jedini tim sa sve tri pobjede, a sada napada – četvrti trijumf.

Ali…

“Prošle godine smo igrali tri puta na terenu u Petrovcu i nismo nijednom pobijedili. Zato smo maksimalno spremni, kao i za Petrovac koji je dobra ekipa. Nadam se da ćemo da nastavimo sa nizom pobjeda”, rekao je Igor Ivanović, koji je dodao…

“Neće biti lako, ali svi smo zdravi i to je veliki plus za nas. Petrovac posjeduje kvalitet, ali nije pronašao ritam u uvodna tri kola i stanje na tabeli ne smije da nas zavara. Međutim, naš cilj je trijumf i ne odustajemo od toga, jer samo tako možemo do duple krune”, jasan je Ivanović.

Petrovac je poslije remija u 1. kolu vezao dva poraza, na klupi neće sjedjeti suspendovani trener Rudolf Marčić, ali “nebeskoplavi” su na neki način “crna beštija” plavih na posljednjih pet utakmica pod Malim brdom, upisali su dva trijumfa i tri remija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hajduk..Lion
Gost
Hajduk..Lion

Pobijediće Budućnost….ali samo zbog toga što nema Popa na golu.Osam utakmica nije ih Budućnost dobila a Popović je na šest bio igrač utakmice…

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Brna..kralj…podrska…

Send this to a friend