Fudbal

Budućnost želi povremenog reprezentativca

Igrao je za Budućnost tokom proljeća u šampionskoj sezoni 2011/12, a dres “plavih” bi mogao da navuče i u drugom dijelu sezone 2018/19. kada će četa Branka Brnovića juriti (ne)dostižnu duplu krunu…

Damir Kojašević je na meti Budućnosti!

Tridesetjednogodišnji ofanzivni ljevak pregovara sa vicešampionom države, trenutno nije na istoj talasnoj dužini sa upravom što se tiče finansija, ali iz vrha kluba su ubijeđeni da će se naći negdje na pola puta.

Popularni Piksi bi bio definitivno kapitalno pojačanje za “plave”, jer bi u našoj ligi pravio prevagu, a takav igrač je neophodan Budućnosti u napadu na trofeje.

Rođeni Podgoričanin je u prvom mandatu pod Goricom odigrao 15 utakmica, postigao je dva gola, a bio je važan u kaznenoj ekspediciji tadašnjeg kormilara Miodraga Radulovića. A povremeni reprezentativac Crne Gore je dokazao da pravi prevagu u Telekom 1. CFL igrajući i za Mladost (sada OFK Titograd) u jesenjem dijelu u sezoni 2015/16 na 14 utakmica se sedam puta upisao u listu strijelaca.

Pored Budućnosti i Mladosti, Piksi je igrao za Dečić, Jagjeloniju, Gornjik, Zetu, Sarajevo, Astanu, Lokomotivu, Vardar, Vojvodinu i Šahtjor Karagandi.

Upravo je u taboru “rudara” iz Uzbekistana odigrao cijelu prethodnu sezonu, Šahtjor je ispunio cilj ostavši u prvenstvu, a nakon što je ozvaničen kraj takmičarske godine istekao mu je ugovor. Kojašević je bio jedan od glavnih igrača Šahtjora, a na 29 utakmica (26 u prvenstvu, tri u Kupu) je postigao devet golova (osam u prvenstvu, jedan u Kupu).

Kojašević je za reprezentaciju Crne Gore upisao sedam nastupa, postigao je jedan gol i dopisao tri asistencije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gundogani
Gost
Gundogani

Piksi Stojković Kojašević i Earl Clarke Budućnost šupljovi hahaha

Marijus
Gost
Marijus

Hahaha. E kako se presmijah. Tako pametna, smislena i cool fora. Bas divno.

Send this to a friend