Fudbal Selekcioni treninzi i utakmice trajaće do 30. juna

Budućnost zove dječake: Dođi i budi najbolji

Fudbalski klub Budućnost poziva se dječake rođene 2008. ili 2009. godine da u ponedjeljak u 20:30 posjete trening kamp Budućnosti, na Starom aerodromu.

Selekcioni treninzi će se održavati u terminima utorkom i četvrtkom u 20:30, dok će se subotom održavati turniri (utakmice) u prethodono dogovorenom terminu.

“Selekcioni treninzi i utakmice će trajati mjesec dana, do 30. juna, na kojima će stručna lica iz našeg kluba imati priliku da uoče potencijalno nove igrače našeg kluba. Treninzima i turnirima će rukovoditi naši treneri Nemanja Kljajević, Miloš Vukčević,Balša Božović i Ivan Delić. Dođi i budi najbolji, ti si Budućnost”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Doug Cristie
Gost
Doug Cristie

Podrška za novu omladinsku školu Budućnosti na čelu sa Petrom Grbićem. Nadam se da će u Budućnost igrati samo najbolji, jer Podgorica je vazda bila rasadnik fudbalera! Ne znam grad veličine Podgorice, a da je iznjedrio toliko poznati fudbalera. Očigledno smo u poslednjih desetak godina mi bili najveći problem što su djeca stagnirala ili otišla u druge sredine!

Send this to a friend