Fudbal Pojačanja u Golubovcima

Burzanović oživljava karijeru

Zeta se od Evrope oprostila u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (izbacio je Progres iz Luksemburga), a šef stručnog štaba “vukova” Dejan Roganović je dobio širinu u timu čemu se nadao mnogo ranije novi igrači prvog šampiona Crne Gore su Marko Burzanović i Hrvoje Rizvanović.

Dvadesetdvogodišnji Burzanović je dobro poznato ime u našem fudbalu, bio je velika nada Budućnosti, a onda se izgubio lutajući od OFK Titograda, preko Rudara, Intera iz Zaprešića i Pjunika do Grblja, gdje je prošlog proljeća pokušao da oživi karijeru, ali ga je osujetila korona.

Sada je ofanzivni vezista u Zeti na novom početku…

A i defanzivni vezista Rizvanović je praktično takođe na novom početku ima 22 godine, ali je promijenio dosta klubova. Igrao je za NK Libertas, njemačke timove Obervejkert 2 i Anadolu Minhen, drugi tim Vojvodine, bugarsku Vereju i njemačkog niželigaša Frajsing iz koga je stigao u Golubovce.

Prelazni rok u našoj državi traje do nedjelju u ponoć. Zeta je sve su v prilike dovela to što je mislila, a ekipu će možda da napusti još samo Goran Milojko.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Makseodavde
Gost
Makseodavde

Kao prvo moras da ostanes u Zeti 2-3 sezone i posle da trazis klub. Ovako na jednu sezone nista neces uraditi. Bice na kraju sezone opet da ode cijeli tim i jedva da ga skrpe pred pocetak.

Send this to a friend