Fudbal Štoper i dalje razmišlja gdje će nastaviti karijeru

Cicmilu istekao ugovor: Imam nekoliko ponuda, uskoro ću donijeti odluku

Sutjeska je počela sa pripremama za novu sezonu, a već sada je jasno da će Nikšićani imati znatno izmijenjeni sastav u odnosu na prethodnu sezonu.

Dosta promjena nikšićki tim imaće u posljednjoj liniji – Nikšićane su napustili Bojan Ciger, Nemanja Nedić, po svoj prilici odlazi i Darko Bulatović, a ugovor je istekao i Stefanu Cicmilu, sa kojim će klub tek definisati status.

“Istekao mi je dvogodišnji ugovor sa Sutjeskom i sada slijede pregovori. Vidjećemo šta će biti. Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, tako da ću u narednih dan dva znati više”, kazao je Cicmil za Arenu.

Pouzdani defanzivac koji je karijeru počeo u Budućnosti, igrao je za Kom, Radnički iz Niša, Mladost, Spartak, Vlazniju, Titograd, a onda je došao kraj Bistrice.

“Moram istaći da sam imao dvije sjajne godine u Nikšiću. Svi su me odlično prihvatili, Sutjeska je zaista veliki klub i drago mi je da sam pisao istoriju i bio dio tima koji je napravio velike uspjehe. Zaista sjajna saradnja i uskoro ću znati da li će biti nastavljena ili ću se okrenuti drugim izazovima. Postoje određene ponude iz Crne Gore i inostranstva, ali uskoro ću znati više”, dodao je Podgoričanin.

Sutjeska je već dogovorila nastavak saradnje sa Kojaševićem, Ćetkovićem, Markovićem, čeka se i rasplet pregovora sa pouzdanim štoperom.

“Sutjeska naravno ima prednost. Pregovaramo i vidjećemo šta će biti epilog”, podvukao je Cicmil.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trebjesa86
Gost
Trebjesa86

Jedan od najboljih štopera Lige, vratio se iz najteže povrede, srčan i hrabar! Tip igrača koji vuče naprijed i daje sigurnost timu. Srećno momče pa gdje god! A nadamo se opet u Nikšiću! A ovako pismenih i ostvarenih komentatora poput ovog ispod će uvijek biti… i hvala Bogu na tome da se imamo i čemu nasmijati u ovim teškim vremenima… Više »

Napred plavi
Gost
Napred plavi

Nikakav igrač,srecan put.Imao si veliki broj kikseva u Sutjesci ,svjesan si toga.Dje god odes isto ceš raditi.Ne gubi vrijeme,bavi se necim drugim.Ovo ti prijateljski govorim.Daj boze da pogrešijim.

Send this to a friend