Fudbal

CKM u Nikšiću organizuje javno gledanje utakmice Crna Gora-Kosovo

Nikšić

Crnogorska kulturna mreža nastavlja sa realizacijom projekta “Javno gledanje utakmica crnogorske reprezentacije”, te će večeras na Trgu Slobode u Nikšiću, u 20.45 časova, organizovati gledanje fudbalske utakmice Crna Gora-Kosovo.

“I pored činjenice da za navedeni projekat nijesmo uspjeli da obezbijedimo biznis partnere, imajući u vidu da se utakmica igra bez prisustva publike odlučili smo se iz poštovanja prema svim navijačima crnogorske reprezentacije da upriličimo realizaciju navedenog projekta”, ističu u CKM.

Kako dodaju, dosadašnja iskustva pokazuju da je najveća posjeta tokom realizacije projekta bila u Nikšiću, mjestu u kom se nalazi sjedište te organizacije i koji je uvijek znao da prepozna sve što je značajno za Crnu Goru.

“Ovaj projekat, koji je prvenstveno usmjeren ka mladima, ima za cilj buđenje navijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana. U vremenu kada naši sportisti ne postižu zapažene rezulate veoma je važna realizacija ovakvih projekata kako bi se kod građana podigao nacionalni naboj”, naveli su u CKM, te pozvali građane Nikšića i Crne Gore da prisustvuju događaju i da svi zajedno fer i sportski navijaju za našu reprezentaciju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Izmisljeni narodi i banana drzave na okupu

Pol
Gost
Pol

E bgm kao da igraju sa Brazilom

Klicevski Zbor
Gost
Klicevski Zbor

Niksic je glavni grad Crne Gore, Podgorica je administrativni centar.

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Bravo za Nikšić!

Send this to a friend