Fudbal

Crna Gora mora da se ugleda na Island

Dejan Savićević, predsjednik FSCG-a kaže da se naš savez i ostale male zemlje moraju ugledati na Island.

Prvi čovjek našeg fudbala kaže da je glavni problem za našu selekciju mali fond igrača, ali da to nije izgovor jer su drugi pokazali da se može.

Savićević se nada da bi u narednim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo se moglo otići na veliko takmičenje.

“Mali nam je fond igrača, ali moram da kažem da nam je Island svima zadao domaći zadatak jer ima 325.000 stanovnika. On je zadao domaći zadatak svim manjim savezima da mogu da vjeruju i da moraju da vjeruju da mogu da se domognu jednog velikog takmičenja. Oni su to ostvarili i pokazali da se može. Ja se nadam da ćemo u narednom periodu, uz malo više sportske sreće u odlučujućim utakmicama, da budemo bez povreda i komplentni, moći da ostvarimo taj san kao što je odlazak na jedno veliko takmičenje”. kazao je Savićević za Sportklub.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CPC
Gost
CPC

Bolje bi bilo da se novac ulaze u CPC i da se reprezentacija sastavlja od vjernika nase svete CPC a ne od Srbalja Dejo

Cile
Gost
Cile

Da se ugleda na najuredjeniju i najposteniju ekonomiju u Evropi? Ti si lud…

Milo Vujovic
Gost
Milo Vujovic

Sta je sa Mojim komentarom,Zar mozeli se Nest Napisat da bi Uvrijedilo tzv.Genija,
Nepostoji ta Uvreda sa kojom bi ga Uvrijedi,koliko je on Uvrijedio i Ponizio Crnogorsku Naciju !!

CPC
Gost
CPC

Milo kad ces zamienit Steva za blagajnika

Milo ....
Gost
Milo ....

da niesi ti sektas CPC…?

Vojo
Gost
Vojo

Dejane ti si genije fudbalski kapa dolje ali problem kod nas su treneri i to oni sa mladjim kategorijama u klubovima za boljitak fudbala ja bi tim trenerima dao platu kao treneru prvog tima a oni sada rade za mizeriju i moze se reci da nece ni da rade nemaju volje

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

ON komentarise, kao da je predsjednik saveza neko drugi, a ne ON. Vrlo cudno. Mislim, mene bili uvo, to nije moja reprezentacija, ali komentarisem kao da je recimo Zimbabve u pitanju.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Jednostavno bruka…kolko se potrosi da dodjem da gledam CG…Bez komentara sam..ovo je unistenje i sramocenje cg…Ima nas koji nijesmo u cg..ima nas koji smo Crnogorci…Jednostavno boli nas ovo…Interes i prokleti novac…Di sam ja svako ga ima..al svako postuje svoje..Zasto sramotimo CG..Zasto je krademo i prodajemo…ODLAZI SAVICEVICU I NE OKRECI SE…

zoran
Gost
zoran

OD KAD SE VELIKI SRBIN-DEJO KOD NAS REHABILITOVA? GLAVONJA PONOVO FILOZOFIRA! NIKAD NIJE BILO OSLONA NA TEBE, NI TADA KAD SMO BILI ĐECA I IGRALI ZAJEDNO… ZA RAZLIKU OD PEĐE I BRNA! UVIJEK SI BIO SEBIČAN I ANTIPATIČAN, UVIJEK SI VOLIO SVE “BOLJE” ZNAT OD OSTALIH…A TVOJ NOVOKOMPONOVANI CRNOGORSKI “PATRIOTIZAM” NE PROLAZI KOD NAS, JER ZE ZNAMO JOŠ IZ DJETINJSTVA.… Više »

Pgtg
Gost
Pgtg

Eto ga poznajes velis , pa da se ne mijesam,mada mi neces zamjerit,ako neko deja stipaom zove a ovamo pominje mijatovica onda mi tj nesto smrdi,inace je vazda kod nas bilo pravilo da se uspjeh ne prasta,mozda je i bio slino slinavi i glavonka,mozda si i ti vece mudo od njega,ali druze moj dragi ti pricas o deju savicevicu!!!!! Strasno.… Više »

Velimir
Gost
Velimir

NIKAD DOK SI TI DEJO PRE$EDNIK!
USTUPI MJESTO MIJATOVICU PA DA VIDIS,ON NECE PRODAVATI UTAKMICE!

marius
Gost
marius

Da ce Bog, pa ce bit dobro !

GARAC
Gost
GARAC

Fale se igraci Srbije na docek,Crnogorci ce proklinjat dan kad su dosli u Beograd

Oli
Gost
Oli

Bicemo mnogo jaci kad prestanes da dovodis prosjecne igrace iz Srbije

Kokezanija
Gost
Kokezanija

Dejo odlazi

Brano
Gost
Brano

Ti nijesi Kokezanija,znaš kako naši stari kažu ovčji brav to si.Da nije Deja prošlo bi dugo vremena da se čuje za Crnogorski fudbal bravu ovčji.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Mi smo zarobljena zemlja…Ovo nema nigdje na svijet…Podnesi ostavku…

Dadon
Gost
Dadon

Samo naši momci.Pa bi možda i pošli ka’ Island.

Gusinje
Gost
Gusinje

Hoćeš li mi reci,za koga si navijao juče castiti

Murinjo
Gost
Murinjo

Tacno trebslo bi kao island sto je uradio smijenio komplet rukovodstvo saveza trenere i krenui sa novim mladim i ambicioznim nekorumpiranim ljudima i naoravili uspjeh.. MI, nikad!!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

a nas fond igraca je 5 puta veci od islanda ….al ko da gura mlade igrace iz inostranstva i igrace iz nase lige ….dejo i tumbakovic…penzioneri…neznalice…u fscg koji je dobrostojeca firma jer je fudbal takav sjedi 500 dzabalebarosa koji uzimaju plate i dnevnice i ne snose nikakvu odgovornost

Send this to a friend