Fudbal UEFA eEURO

Crna Gora na Evropskom prvenstvu!

Gejming reprezentacija Crne Gore drugu godinu zaredom igraće na završnom turniru UEFA eEURO.

Naš tim, u sastavu Vučeta Šćepanović (ArtiePG) i Rade Pavićević (_r_a_d_e_), osvojio je prvo mjesto u grupi D kvalifikacija za eEURO, pa će se 9. i 10. jula naći u društvu 16 najboljih evropskih reprezentacija u igranju Pro Evolution Soccer (PES).

Crna Gora je i u danas odigranim utakmicama pokazala da je najkvalitetnija ekipa u grupi. Nakon maksimalne četiri pobjede u prvom krugu, odigranom 15. marta, naša selekcija je u drugom krugu upisala tri trijumfa i remi.

Na otvaranju današnjeg programa Crna Gora je remizirala sa Austrijom (2:2), što je samo bio uvod u ubjedljive pobjede nad Kosovom (8:1) i Andorom (14:0). U posljednjem meču grupne faze, viđena je velika borba u kojoj je naša selekcija savladala Sloveniju sa 3:2.

UEFA eEURO 2021 održaće se 9. i 10. jula ove godine na ,,Vembliju“ u Londonu. Krajem maja će se održati žrijeb grupa na eEURU 2021.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
King Henry
Gost
King Henry

Svaka cast momci.

oooo
Gost
oooo

Mora da vam je Kranjcar selektor inace nista ne bi uradili sa ovim trenutnim. 🙂 i vjerovatno je tim sastavljen bez protekcija i urgencija sa strane, bez uticaja prezimena, …. vec samo na osnovu kvaliteta igre. Naprijed nasi.

Podgorica
Gost
Podgorica

Jedino ovako i možemo.

Send this to a friend