Fudbal

Crnogorski fudbaler želi da pokaže da mu je mjesto u Seriji A

Crnogorski fudbaler Ognjen Stijepović očekuje da će se nametnuti u Sampdoriji i pokazati da mu je mjesto u Seriji A.

Mladi vezista je u pripremnom meču protiv Salero Novele igrao u drugom poluvremenu i postigao čak četiri gola.

🔥🔥⚽️🥅🎥 #sampdoria

Gepostet von Ognjen Stijepovic am Samstag, 14. Juli 2018

“Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo zaista dobra sezona. Jako kvaliteno smo radili na pripremama. Borio sam se na svakom treningu da pokažem koliko vrijedim i mogu, a sa momcima iz seniorskog pogona sam radio i prošle sezone. Četiri gola mi mnogo znače na polju samopouzdanja. Znam da je početak priprema, znam da svi momci žele da se izbore za mjesto u timu, ali isto želim i ja”, rekao je za Sport Klub Stijepović i nastavio:

“U ekipi vlada pozitivna hemija i atmosfera. Konkurencija je korektna i rekao bih zdrava. Mladost i velika glad za uspehom je moja prednost u odnosu na ostale igrače. Ponavljam još jednom, nastojaću da na svakom treningu, na svakom prijateljskojm meču ubijedim stručni štab da za mene ima mjesta u Sampdoriji, da za mene ima mjesta u Seriji A”.

Stijepović je prošle sezone debitovao u elitnom italijanskom društvu, na utakmici protiv Sasuola, ali je veći dio vremena proveo igrajući za mladi tim ekipe iz Đenove.

On je ponikao u sadašnjem OFK Titogradu, a sa svega 16 godina nastupio je u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

L.Đ.

1 Komentar na "Crnogorski fudbaler želi da pokaže da mu je mjesto u Seriji A"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend