Fudbal

Crnogorski novinari bronzani u Srbiji

Prošle godine zlato u velikom stilu u Hrvatskoj, a sada na 6. prvenstvu jugoistočne Evrope u malom fudbalu za sportske novinare u Srbiji bronza!

Reprezentacija sportskih novinara Crne Gore je u Staroj Pazovi osvojila treće mjesto, a u borbi za bronzu “crveni” su demolirali Mađarsku rezultatom 7:1.

Selekcija, koja je predstavljala Udruženje sportskih novinara Crne Gore, u polufinalu je tijesno poražena od Hrvatske (5:4), dok je u grupi osvojila prvo mjesto pobjedama nad Bosnom i Hercegovinom (3:2) i Bugarskom (3:2).

“Nismo odbranili titulu, a zbog te činjenice nisam zadovoljan. Međutim, kada sve analiziram, krajnjim rezultatom ne mogu da budem nezadovoljan”, rekao je selektor reprezentacije Sportskih novinara Igor Ćulafić.

“Crveni” su u srijedu upisali trijumfe u grupama, a juče su prvo izgubili polufinale, pa se na veliki način vratili kada je trebalo da prigrle bronzano odličje.

“Nadigrali smo BiH, a posebno kvalitetno odigrali protiv Bugarske. U polufinalu sa Hrvatskom smo imali dva loša perioda u meču. Na početku kada smo primili dva jeftina gola, kao i na startu drugog dijela kada nam se ponovilo isto. Golovi su pali nakon individualnih grešaka pojedinaca. Bilo je teško to nadoknaditi, ali stigli smo do 5:4, imali dvije velike šanse za izjednačenje, ali nažalost nismo uspjeli totalno da se vratimo”, rekao je Ćulafić, koji je kratko prokomentarisao trijumf protiv Mađara (7:1).

“Koliko smo bili kvalitetni, pokazuje činjenica da smo u meču za treće mjesto bili više nego ubjedljivi”, nadovezao se selektor Ćulafić.

Dakle, Crna Gora je osvojila bronzu, a zlatom se okitila prvi put Moldavija koja je u finalu bila bolja od Hrvatske nakon penala 3:2 (u regularnom roku bilo 2:2).

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Križan
Gost
Križan

Zar Igor Culafic nije selektirao reprezetancu Srbije?!?
Star srpce, podmuklo …

Send this to a friend