Fudbal eEURO

Crnogorski tandem napada četvrtfinale prvenstva Evrope

eEURO je trebalo da se održi u Londonu između polufinala i finala pravog Evropskog prvenstva, ali premijerno prvenstvo Starog kontinenta u igrici PES će biti organizovano onlajn nakon što je EURO 2020. pomjeren za 2021. godinu zbog korona virusa.

A svoje mjesto pod suncem među 16 najboljih u Evropi traži Crna Gora Demir Ramović (ramovicOAK) i Vučeta Šćepanović (artiePG) će predstavljati “crvene sa ciljem da što bolje u gejmerskom svijetu predstave svoju državu.

Naš fudbalski e-tim na premijernom eEP se nalazi u grupi sa Hrvatskom, Holandijom i Luksemburgom, subota donosi mečeve grupne faze, a nedjelja eventualno četvrtfinale, polufinale i finale.

Za prolaz dalje iz grupe “crvenima su neophodne dvije pobjede…

“Pred nama je veliki izazov, čekaju nas sve sami šampioni. Međutim, kao i kroz baraž vjerovaćemo u svoje vještine i potrudićemo se da predstavimo Crnu Goru u najboljem svijetlu”, rekao je Šćepanović, na čije se riječi nadovezao Ramović…

“Igrao protiv najboljih igrača, svaka ekipa je jaka, ali naš cilj je plasman u četvrtfinale. Čeka nas težak posao, ali nadamo se dobrom rezultatu”, jasan je Ramović.

Tokom borbe u grupi, igraće i Ramović i Šćepanović protiv protivnika, pa će se rezultat sa te dvije utakmice sabirati, a ako bude remi pristupiće se zlatnom golu. A ako naši momci prođu grupu, igraće naizmjenično četvrtfinale i polufinale se igra na dvije dobijene, a finale na tri…

“Zajedno ćemo odlučivati šta je najbolje za ekipu, podredićemo se jedan drugom, lako ćemo se dogovoriti, jer nam je najbitniji uspjeh tima”, poručili su u glas.

Tags
Send this to a friend