Fudbal

Crnogorski Telekom i dalje uz FSCG

foto: fscg.me

Crnogorski telekom i dalje će biti sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore, pošto je danas u Kući fudbala potpisan ugovor o produžetku saradnje.

Crnogorski Telekom će i dalje biti zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige koja će i ove sezone nositi ime Telekom 1.CFL.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas predsjednik FSCG Dejan Savićević i direktor Sektora za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu Dušan Banović.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević izrazio je zadovoljstvo zbog prodzužetka saradnje sa renomiranom kompanijom koja je zlatni sponzor Saveza već 11 godina.

“Izuzetno smo zadovoljni što partnerstvo sa Crnogorskim Telekomom, jednom od najuspješnijih kompanija u zemlji, traje punih 11 godina. Dosadašnja saradnja bila je na izuzetnom nivou i nema razloga da bude drugačije u periodu koji je pred nama. Nastojaćemo da dobrim rezultatima na svim nivoima učinimo ovo parnerstvo još boljim”, rekao je predsjednik Savićević.

Banović je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje i poželio rukovodstvu FSCG i članovima reprezentacije uspješnu sezonu.

“Ušli smo u drugu deceniju zajedničke saradnje i vrlo smo ponosni što Crnogorski Telekom nastavlja da bude podrška nacionalnom fudbalskom timu. Sigurni smo da će i naredni period obilježiti uspješna saradnja i da će ovo biti veoma zapažena sezona. Čestitamo vam na odličnom startu Lige nacija i vjerujemo da ćete i na važnim utakmicama koje su pred vama ostvariti dobre rezultate”, istakao je Banović.

Send this to a friend