Fudbal Kosović i Hočko žale za prilikama iz prvog poluvremena meča sa Češkom

Da smo iskoristili bar jednu šansu…

foto: FSCG

Da je Crna Gora iskoristila neku od šansi u prvom dijelu, možda bi meč sa Češkom otišao u drugom pravcu, smatra vezista Nebojša Kosović.

Česi su u drugom dijelu potpuno nadigrali naš tim i slavili sa 3:0.

“Sigurno da nismo zadovoljni rezultatom. Do tog prvog primljenog gola smo imali šanse i bilo bi drugačije da smo iskoristili bar jednu. Rezultat na kraju ne pokazuje tako nažalost. Mislim da treba u budućnosti da sa više samopouzdanja igramo jer imamo kvalitet da se svima igramo. Mala je baza igrača i svaka povreda nas poremeti. Savić i Jovetić bi nam večeras mnogo značili na terenu. Mislim da nije trebalo da bude 3:0”, kazao je Kosović.

O Česima je govorio pohvalno, ali i istakao da Crna Gora može mnogo bolje.

“Imaju svoj šablon igre, mnogo trče, zna se šta ko radi. Mnogo je teško igrati protiv takvih ekipa. Mislim da treba da igramo sa više samopouzdanja, da igramo ono što nas krasi i da nikoga ne respektujemo previše. Ova ekipa može da igra pas igru”, dodao je strijelac gola u meču sa Mađarskom.

Deni Hočko je u prvom dijelu poslije lijepe akcije odlično šutirao, ali je Vaclik spriječio vođstvo “sokola”.

Teška utakmica. Počeli smo dobro, odigrali kako treba 45 minuta, imali prilike. Nismo ih iskoristili, Češka je to kaznila u drugom dijelu i ostaje žal za pozitivnim rezultatom. Ova ekipa je mlada i nadamo se da ćemo izgraditi tim koji će biti prepoznatljiv.Idemo dalje, to je fudbal. Motiva neće nedostajati jer je novi selektor i momci su željni dokazivanja”, rekao je Hočko.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko996
Gost
Marko996

Da ste je iskoristili ovi bi vam jos 3 dali 😂

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Eviva Ceskaaaaa 😂😂😂

Send this to a friend