Fudbal

Đalović će igrati i sljedeće sezone

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Radomir Đalović slobodan je u izboru novog kluba nakon što je završio saradnju sa Rudarom.

Sa pet postignutih golova na 24 prvenstvene utakmice, iskusni golgeter dao je doprinos ekipi da izbori Evropu, doduše spletom okolnosti, umjesto Grblja koji nije dobio licencu.

“Zahvaljujem se upravi, saigračima i navijačima na saradnji, atakođe i treneru Dragićeviću koji je pred početak prošle sezone insistirao da dođem. Drago mi je što je Rudar izborio Evropu”, rekao je Đalović, koji nastavlja karijeru, iako krajem oktobra puni 36 godina, a nedavno je upisao školu za trenere Fudbalskog saveza Crne Gore (B+A)

“Igraću fudbal i naredne sezone, to je definitivna odluka. Vjerujem da još mogu da budem uspješan na terenu. Sve je u opticaju i da ostanem u našoj ligi, ali i da ponovo odem u inostranstvo”, istakao je Đalović.

On je nastupao za brojne klubove u Evropi i Aziji. Bio je član Zagreba, Arminije Bilefeld, Kajzerija, Rijeke, Rapida, Amkara, Sepahana, Šangaj Senćina, Bek Tero Sasane, Bangkoka i Budućnosti.

“Moj učinak bi sigurno bio bolji da me na početku prvenstva povreda nije odvojila od terena. Jesenas sam preskočio devet mečeva i trebalo je vremena da se vratim u ritam. Trudio sam se uvijek da pružim maksimum i pomognem timu da ostvari cilj. Rudaru želim uspjeh u novoj takmičarskoj godini, a nadam se da ću brzo riješiti svoj status”, poručio je rođeni Bjelopoljac.

Send this to a friend