Fudbal

Dama zavodi Savića

foto: FSCG

Prošlog ljeta je na meti bio Diego Godin, sada je doveden Martin Kaseres kao privremeno rješenje i zamjena za Mehdija Benatiju (otišao u katarski Al Duhail), a na ljeto 2019. godine je plan da se potpiše top štoper.

Defanzivac koji će donijeti kvalitet, ali i koji će biti zalog za budućnost, jer su 31-godišnji Leonardo Bonući i 34-godišnji Đorđo Kjelini u godinama.

A izbor je pao na Stefana Savića!

Tiražni AS piše da je Juventus zainteresovan za našeg najboljeg igrača, te podsjeća da je 28-godišnji Mojkovčanin povrijeđen, kao i da bi prvi meč poslije povrede mogao da upiše upravo protiv “stare dame” 20. februara u prvoj utakmici 1/8 finala Lige šampiona (revanš je na programu 12. marta).

Informacija koju je plasirao španski AS se poklapa sa pisanjem italijanske štampe, koja iz dana u dan javlja da je predsjednik šampiona Italije Andrea Anjeli nezadovoljan štoperima (Juventus je na posljednje dvije utakmice primio šest golova), kao i da se u Torinu razmišlja o remontu defanzivne linije.

Savić igra svoju četvrtu sezonu u dresu Atletiko Madrida, izrastao je u jednog od najboljih defanzivaca Primere, a na stadionu “Vanda Metropolitano” ima mjesto na “Stazama legendi”, koje dobijaju samo prvotimci koji su odigrali preko 100 utakmica u dresu “jorgandžija”.

Bivši centarhalf Brskova, BSK Borče, Partizana i Mančester sitija je definitivno u Madridu postao klasa, ali je u Fiorentini njegov talenat isklesan na pravi način za tri sezone (2012 2015) je nevjerovatno napredovao. A i tada se pominjalo da ga želi Juventus!

Da li će sada uspjeti!? Dama ga definitnivo zavodi…

Send this to a friend