Fudbal 2.CFL

Dečić na papiru ima lak zadatak

Trinaesta runda Druge lige Crne Gore kuca na vrata, nedjelja je po tradiciji rezervisana za drugoligaške terene, a lider Dečić na papiru ima lak zadatak…

Neporažena ekipa Veska Steševića na svom terenu u Tuzima dočekuje Drezgu, koja je vezala četiri poraza. Dečić će uraditi sve da ostane na neporaženom kursu, dok će povratnik u drugoligaško društvo pokušati da se vrati na kolosijek sa početka sezone.

Drugoplasirano Jezero u Plavu igra protiv Ibra, domaćin će uraditi sve da upiše trijumf nakon što je u prethodna dva kola ostvario poraz i remi, dok se uvijek borbeni Rožajci neće lako dati.

A Jedinstvo i Bokelj će u međusobnom duelu igrati praktično za treće mjesto – Bjelopoljci kod kuće napadaju Kotorane, a forma i jednih i drugih je slična pošto su u prethodna tri kola osvojili po deset bodova.

Arsenal i Otrant Olimpik će odmjeriti snage u Tivtu domaćin će pokušati da se izvuče sa mjesta koje vodi u Treću ligu, dok će gosti pokušati makar da zadrže trenutnu poziciju.

Mornar opet igra na svojoj renoviranoj Topolici, a gost je sada posljednjeplasirani Lovćen koji igra sve bolje. Međutim, “mornari” će pokušati da se što više približe mjestu broj tri.

RASPORED, 13. kolo (nedjelja, 13.30): Jedinstvo – Bokelj, Jezero – Ibar, Arsenal-  Otrant Olimpik, Mornar – Lovćen, Dečić – Drezga.

Tags
Send this to a friend