Fudbal

Dejo: Budućnost i Partizan – melem za oči, Mijat: Ne navijam ni za koga

Legende crnogorskog fudbala Dejan Savićević i Predrag Mijatović podijelili su svoje utiske nakon ishoda žrijeba koji je spojio Budućnost i Partizan u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Obojica su bivši igrači Budućnosti, a kasnije se nastupali za vječite rivale – Dejo je završio u Zvezdi, Peđa u Partizanu.

“Veoma mi je drago što će Partizan poslije mnogo godina gostovati u Podgorici. Duel šampiona Srbije i Crne Gore je melem za oči svih ljubitelja fudbala koji pate zbog raspada naše zajedničke države. Iako nismo ista država mnogi Crnogorci i dalje navijaju za Partizan, tako da vjerujem da će ovaj derbi biti fanstatična fudbalska predstava”, kazao je Savićević za Alo.

Predsjednik FSCG smatra da Budućnost nije bez šansi.

“Prije svega, nadam se da će sve proteći bez incidenata. A šansa Budućnosti je u tome što je Partizan veliki favorit i imaće ogroman pritisak. Siguran sam da crno-bijeli neće pregaziti Budućnost”, zaključio je Savićević.

Peđa Mijatović kaže da neće navijati ni za koga, jer je podjenako vezan i za Budućnost i za Partizan.

“U Podgorici sam se afirmisao kao igrač, a u crno-bijelom dresu sam imao odskočnu dasku za inostranstvo. Uz madridski Real, ta dva kluba zauzimaju najvažnije mjesto u mom srcu. Žao mi je što će jedan tim morati da ispadne”, istakao je Mijatović.

Budućnost će prvi meč protiv šampiona Srbije igrati u gostima 11. ili 12. jula, dok je revanš u Podgorici sedam dana kasnije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Nemojte ga gasiti,8 milijardi je kralj !!

Dzo
Gost
Dzo

Nemoj navijat za svoje crnogorce, ni slucajno…

Pfc
Gost
Pfc

Nece ih pregaziti. Lagano ce ih odraditi.

Penicilin
Gost
Penicilin

Opet ce glodari da bjeze po Podgorici..

king
Gost
king

“Siguran sam da crno-bijeli neće pregaziti Budućnost”, zaključio je Savićević.” Bravo, majstore!

Navijac
Gost
Navijac

Mozete li kako blokirati ovoga 8 milijardi, za vazda. Mislim da nam je svima dosta njegovih morbidnih i kretenskih komentara. Hvala

Nash Taylor
Gost
Nash Taylor

Prosto ga stavi na “ignore”, samo mu pridaješ na važnosti spominjanjem.

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Dvije budale. ……..

Kale
Gost
Kale

te dvije budaleb imaju para i para i imaju ime a ti sjedis vjerovatno i dalje kod mam i tate pa onda komentarises gluposti radi nesto zaradi

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

U našu banku imam 8milijardi eura u postu italijansku 4 milijarde. …..u unikredit banku 40 miliona 2 miliona za trošak na kojih imam 10 procenata kamatu a na veće pare veću kamatu i ne uznemiravaj me molim te. …..☆

Kale
Gost
Kale

da da u snovima da imas nebi ti sjedio kuci po citav dan i citao Cdm i komentarisao

Send this to a friend