Fudbal Savićević oprostio Delijama

Dejo i pored uvreda ostao navijač Zvezde

FOTO: Dado Đilas

Dejan Savićević nije prestao da navija za Crvenu zvezdu i pored neprikladnih transparenata pristalica beogradskog kluba, nakon dešavanja uoči meča sa Kosovom.

U intervjuu za “Nedeljnik” prvi čovjek crnogorskog fudbala osvrnuo se na događaje pred duel sa Kosovom, ali je na pitanje da li je i dalje navijač kluba sa kojim je postao prvak Evrope 1991. godine kratko uz osmijeh odgovorio:

“Najbolje da nisam”.

Dejan Savićević je bio jedan od najboljih igrača generacije beogradskog kluba koja se upisala u istoriju fudbala sa ovih prostora za sva vremena titulom kontinentalnog šampiona, kada je u Bariju boljim izvođenjem penala pobijedila Olimpik iz Marseja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Dejo je Delija bre

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Bravo Dejo

biba struja
Gost
biba struja

zvezda se voli ostalo je samo prašina

Cudo jedno
Gost
Cudo jedno

Aj polako s tumbakovicem…

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Pa ne nego ce sad da pocne za Dinamo da navija. Nije Dejo od onih sto su se kleli u bivsu zemlju, pa odjednom sve zaboravio. Kao prezidente, recimo… Dejo je ljudina.

Varvar
Gost
Varvar

I Fafilj Vokri je osta vjerni navijac Partizana

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Veliki Dejo Savicevic❤️

Special one ☝
Gost
Special one ☝

Dejan se pogubio ! Neka odluci da li zeli da bude “delija” ili Predsjednik FSCG . On i Terza , losa kombinacija. Doslo je na naplatu sve lose sto se radilo od 2006. na ovamo. Potpuno pogresna politika i saveza i reprezentacije. Ko snosi odgovornost ? Niko ! Ko postavlja to pitanje ? Niko ! Sve su blokirali da bi… Više »

Cgcg
Gost
Cgcg

Kako srceparajuci naslov

adminjedsmra
Gost
adminjedsmra

PU!!!

Send this to a friend