Fudbal

Đeljošaj: Stvoreni uslovi za početak gradnje gradskog stadiona, po nalogu Krivokapića i Spajića šest mjeseci odluka bila blokirana

Nik Đeljošaj, Foto: Facebook

Odlukom o prenosu djela zemljišta na opštinu Tuzi, Vlada je danas, stvorila uslove za početak gradnje gradskog stadiona, kazao je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Podsjećamo, na sjednici Vlade danas je usvojen Prijedlog odluke o prenosu prava raspolaganja na nepokretnosti Opštini Tuzi radi ostvarivanja javnog interesa – izgradnje i rekonstrukcije stadiona FK „Dečić“.

“Punih šest mjeseci je po nalogu Zdravka Krivokapića i Milojka Spajića blokirana jedna jednostavna odluka da se realizuje investicija od 2,5 miliona u našu Opštinu, a ugovor sa izvođačem je potpisan od januara”, naveo je Đeljošaj na Fejsbuku.

Đeljošaj je rekao da su iz Vlade saznali da je sve zahtjeve koji su pristigli iz Opštine Tuzi Krivokapić blokirao.

“Kako smo saznali iz Vlade, ne samo u ovom slučaju, nego sve zahtjeve koje su pristigli iz Opštine Tuzi, taj je nesrećnik blokirao, nažalost imali smo za premijera ovakvu osobu koja se osvetila građanima opštine Tuzi na ovakav način. Možda dugujem izvinjenje javnosti što ga pominjem, jer je ova elementarna nepogoda prošlost, a istina svi su zaboravili da i postoji, ali se podsjećamo na nesrećnika rješavajući njegova nepočinstva”, zaključio je Đeljošaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Konik
Gost
Konik

A što će ti stadion u Tuze?

Rade007
Gost
Rade007

Mi smo jedina zemlja na svijetu, koja gradi stadione s jednom tribinom

Send this to a friend